User Tag List

Sayfa 2/2 İlkİlk 12
23 sonuçtan 20 ile 23 arası

Konu: bmw lerimden kareler ve paylaşım amaçlı tespitlerim..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı sde30 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Evet o borulardaki genişlik benim aracımdada vardı ama inanın hiç merak etmedim

Sizi çok iyi anlıyorum egsoz konusunda bende çok uğraşmıştım kat orta iptal düz boru yaptım ses yok gittim m3 son susturucu aldım zırıltıdan başka hiçbirşey alamadım ortaya susturucu taktırdım bu seferde ses soluk gitti kafayı yemek üzereydim

Sonra bursada sevdiğim bi abim var onu aradım ondada 28 var olan biteni anlattım oda sağolsun ben sana burdan göndereyip tak keyfine bak dedi

2 tüp ve sona kumandalı egsozu gönderdi takarken baya şüphe ettim bende bu tüpler zırıltı mı yapar sesi mi keser nasıl birşey çıkacak diye ama ciddi manada güzel ses aldık

Bu videoda dışardan sesi net şekilde duyabilirsiniz

https://www.facebook.com/photo.php?v...type=3&theater
    vallahi okuyunca yazdıklarınızı yaşadıklarımı resmen tek tek yaşadım şimdi yine..
    eşekten düşmüşün halinden eşekten düşen anlarmış
    aynen dediklerinizi yaşadım hemde bire bir.. hatta o gün tüp susuturucu tamda dediğiniz sebepten ötürü taktırmadım düz boru ile ayrıldım.. ses yine kesilirmi.. arkada dolu 3.30 son var diye..

fakat link açılmıyor.. yinede çok tşkk ederim..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    vuuu.. çok iyi ama yinede söylemeliyim ; aman yavaş..
    aracınızın da sizinde maşallahınız var... sanırım kilitte var arabada.
    ses e gelince ; işte bu ses 28 sesi malesef.. daha sert.. daha dik, daha bariton bir ses bu nasıl ifade edebilirim başka bilemiyorum..
    benim bahsettiğim ses daha ince yada flüt sesine benziyor hatta kapalı eksozlu 20 lerde komik olacak ama zzıızzzzzzznnnn diye ses çıkyor.. kat iptal edince alelade bir son susturucuyla bile bu zııızzzzzn sesi yırtıcı bir ses e dönüşüyor.. arka planda da o flüt sesi duyuluyor..
    böyle girift bir hususta da konuşarak bir katiyet e varmak sanırım olanaksız
    galiba tasarım , mekanik vs vs m52 b28 in akustiği bu.. arzuladığım ise bir ütopya..
    sizin bahsettiğiniz kombinasyon ile yol a devam.. yapacak bir şey yok..

sde30 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı MARJINAL_SUFI Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    vuuu.. çok iyi ama yinede söylemeliyim ; aman yavaş..
    aracınızın da sizinde maşallahınız var... sanırım kilitte var arabada.
    ses e gelince ; işte bu ses 28 sesi malesef.. daha sert.. daha dik, daha bariton bir ses bu nasıl ifade edebilirim başka bilemiyorum..
    benim bahsettiğim ses daha ince yada flüt sesine benziyor hatta kapalı eksozlu 20 lerde komik olacak ama zzıızzzzzzznnnn diye ses çıkyor.. kat iptal edince alelade bir son susturucuyla bile bu zııızzzzzn sesi yırtıcı bir ses e dönüşüyor.. arka planda da o flüt sesi duyuluyor..
    böyle girift bir hususta da konuşarak bir katiyet e varmak sanırım olanaksız
    galiba tasarım , mekanik vs vs m52 b28 in akustiği bu.. arzuladığım ise bir ütopya..
    sizin bahsettiğiniz kombinasyon ile yol a devam.. yapacak bir şey yok..
    Valla abi ben deneme yanılma yoluyla bunu bulabildim ancak daha iyisi denk gelirse araç yabancıda değil zaten bizde ona geçiş yaparız

Bahsettiğiniz ses genelde e34 5.20 lerin orjinal ses tonuna yakın ben sizi çok çok iyi anlıyorum ama malesef bende tutturamadım onu

Şimdi e30 3.20im var orta iptal sonda orjinal 25 egsozu ile ona yakın bi ses var aracımda gayet mutluyum
    Ne Mutlu Türk'üm Diyene....

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı sde30 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Valla abi ben deneme yanılma yoluyla bunu bulabildim ancak daha iyisi denk gelirse araç yabancıda değil zaten bizde ona geçiş yaparız

Bahsettiğiniz ses genelde e34 5.20 lerin orjinal ses tonuna yakın ben sizi çok çok iyi anlıyorum ama malesef bende tutturamadım onu

Şimdi e30 3.20im var orta iptal sonda orjinal 25 egsozu ile ona yakın bi ses var aracımda gayet mutluyum
    çok iyi..
    güzel günlerde kullanmanız umudu ile..
    e30 bambaşka..

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)