araba yasinde nasılya ertandada okadar salam ve güzel maşallah 33binde bir araç halen ciğerli roling gecelerinde olan arkadaşlar biliyor zaten aracı kazasız belasız bin ertan
Printable View
araba yasinde nasılya ertandada okadar salam ve güzel maşallah 33binde bir araç halen ciğerli roling gecelerinde olan arkadaşlar biliyor zaten aracı kazasız belasız bin ertan
maşallah kazasız belasız 2002 model galiba.Nerden buluyorsunuz böyle temiz typer ları sordugum typer kazalı temizini bulmak da zor sanırım yüzbin kere masallah:icon_tup:
Maşallah. Eksoz çok hoş durmuş.
kazasız belasız dıkkat ettım kocaelınde bı typer ,vtec tutkusu:)
kazasız belasız rengı tek gecerım R da : )
maşallah kazasız belasız çok temiz duruyo.
maasallah kazasız belasız gebzede oturuosun sanırım 41 u olmazdı plakan zaten tum serı honda turkıyenın :D
herkezin yorumları için teşekkür ediyorum sagolun.herkeze iyi akşamlar keyifli forumlar by...
maaşallah yeni egzostunu ve yeni tamponunu çok beğendim böle çok daha güzel olmuş allah kaza bela vermesin güle güle kullan:)
masallah allah kaza bela vermesın
maşallahı var tertemiz binmek nasip olsun :)
maşallah tertemiz,kazasız belasız sürüşler.
hayırlı olsun allah kaza bela vermesin..türkiyedeki gerçek ennn temiz typerlerden birini aldın sürekli kapalı garajda tertemiz yatan bi arabaydı..yasin aldığında 11.000 km yada 18.000 km deydi araç..:)
senin aracın bi hızlanma videosu yasindeyken çekilmişti....
http://rapidshare.de/files/40193988/...speed.mp4.html
maşaLLah on numara
guzel araç kırmızı ama fotoarı baska yerde de çekseydın keşke yaww
kocaelinde var typer tutkusu:) roll gecelerinden sanirim:)
masallah baya temiz aracti' olede kalmaya devam edicek sanirim...
araba boyasız sanırım? ve cidden cok güzel...maşaLLah..
Sana kırmızı çok yakışıyor=)
maşallah çok güzel kazasız belasız...