e30 dediğide yere 180 190hp :)
Printable View
e30 dediğide yere 180 190hp :)
kanka cuprayı geçti typere geçildi neiştir aga ama bkr yürümüyor nedenide eksoz yok filtre yok stock biniyor belki bikaç işlemden sonra e30hiç sansı olmaz typer geçiyorsa cuprada onu çok rahat geçer
:) bekır superchıps ve pıper vıper takmıstı ama sokmus hepsını duydugum kadarıyla. orada bi de eskı kasa cupra var onla da denemek lazım ama sahıbı pek ılgılenmıo roll la falan:)
hayırlı olsun. geçen haftalarda karşıya geçmiştik tanışmak nasip olmadısiz şekerpınara doğru devam etmişsiniz biz sonradan geldik (urfa ile yürüdüğün akşam ) inş. perşembe yine ordayız tanışırız..
masallah cokk gusell duruyoo.. bence dyno konusu ılgınc ustundekılerle daha ıyı hp ler cıkarması gerek
yorumlarınız için teşekkür ederim sagolun......
çok hoş görünüyo standart görünümüde bile bu kadar hırçın ve renginde verdiği bi karizması var
kazasıs belasıs cok gzl duruyo masallah arac
Maaşallah hyrlı uğurlu olsun ysn'deyken hastaydım arabaya 2 aydır hiç görmüodum siz almışsınız...Kazasız belasız inş...
şeytaaan:P
süper bi araç
nasıl olurda bir araba yarış motoru tınısı verir ve o devirleri çevirir
bkz : honda
kazasız belasız:D
güzel yorumlararınız için sagolun arkadaşlar....
Masallah...cok guzel arac.
Type-R'larda kırmızı renk secenegi olarak 2 farklı renkmi var.''Makyajlı kırmızılar sanki daha farklı gibi?
maşallah çok şık.iyi günlerde kullan kazasız,belasız ve cezasız.ön kısımı makyajlı hale getirmek ne kadar tuttu?
kaskodan hallettik tampon far ıvır zıvır faturada yazıyordu bakarım izmit uzunerde yaptırdım....
yanlız arac boyasız dı tamponlarda dahil keske orjinal bıraksaydın
kazasız belasız kullan..krdsm:icon_tup:
maşallah kazasız belasız... HKS'li halinin videolarının sesini duymak isteriz...
sagolun arkadaşlar tamponu ve farları 2004 yaptım daha güzel oldu.HKS lı sesi akıllara zarar....