Severim severimMaşaallah kardeşim
musti maşallah , güzel olmuş mercekler...
ceza almadan foto boyutlarını düzelt istersen...
tabi ya ...
Maşallah mercekler cok iyi olmuş ;kazasız belasız kullanın ...
EE 2100 Modus 1.5 dCi -->
BZ 9640 Fiesta 1.4 TDCİ-->
DK 9104 Megane 1.5 dCi 105 -->
D 6222 Megane 1.6 dCi Gt-line Energy
edit: son fotoları görmeden yorum yapmışımmaşallah çok güzel olmuş son hali allah kaza bela vermesin
öncelikle ellerine sağlık güzel olmuş. aynı araçtan bizde de var yaza satılmazsa bi-xenon falan ben de düşünüyorum biraz bilgi verir misin yapım aşamasından falan. bir de arada ben de 2 viteste yan veriyorum fakat çok esniyor yan yatacak diye korkuyorum sen bu esneme olayına nasıl bir çözüm buldun ? bu arada bizim araç vip olduğundan arkayı sarsmasın diye orjinalde 3 olan makasları 2ye düşürdük geri kalan herşeyi orjinal bu yüzden mi çok esniyor?.... şimdiden sağol
adama dedim abi sizin ekibi çok sevdim herkes ayrı bi çatlak
bana dedi ki aynen bizde akıllı yok ki
la zaten bizim akıllıyla işimiz yok ki
Maşallah güzel bir konu kazasız belasız..
* Clio sport * Clio sport * Volkswagen Polo * 218 Coupe 1.8 dohc * Megane Coupe * Honda Civic 1.4 iS * Honda Civic 1.6 İES * Opel Vectra * Audi A3 hatchback * Honda Civic 1.4 iS *
Bixenon degil benimkiler sadece mercekli far, fluence mercegi kullanildi kapaklarida audi A3 mercek kapaklari.. Cikma far xenon falan derken 500 tl gibi bi rakam cikiyor. Ben kendim yapmadim, baskasina yaptirdim istersen gorusturebilirim. Bende 2de veriyorum ama benim esneme gibi bi sikintisi yok, direk aciyi alip birakio kendi zatenmuhtemelen makas aldirdiginiz icin oluyodur.
Eyvallah tesekkur ederimtaniyamadim ama?
Tesekkur ederim sagolun cumlemize kazasiz belasiz..
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)