Maşallah Barbocum kazasız belasız kullan ... bence ufak tepek ayrıntıları yaparken krom dan kaçın siyah yap daha güzel olur gibi geliyor tabi senn zevkin![]()
...::: Çirkin kadın yoktur , az Votka vardır derler... Geçiniz ! Çirkin kadın vardır, midesiz erkekte çoktur. Votkaya *** atip durmayalim onunda bir suçu yoktur :::...
barbo arkadaslara katılıyorum.n ekadar krom varsa hepsini sök at.sonra arkdakı spoyleride sökebilirsen onuda sök oraya ince olanlardan tak.arkada 3d görünümlu stop var sanırım.onun kapagını söküp içini siyaha boyarsan daha guzel durur bence.ön farlarada aynı uygulamayı yapabilirsin.yanlız arka stopu boyarsan kapagını geri takma,o şekilde daha hoş duruo
yan direkler falan beyazbeyaz olan yerleride siyah folyoyla kapla.aracı sadece sen kullanıosan yere basabildigin kadar bas
deponda saç jantların varsa ince profıllı lastılede onları bi dene
çıkma lastıklerle iyi yanlarsın.
saygılar
ilk deneyimim şahinde oldu 92 senesinde ve 98e kadar şahin kullandım yada kullanmaya çalıştım diyelim tıfıllık itibariyle
benim babamda taxici bu arada 30 senelik (şu an yapmasada işletmecisi)
rwd aracı ilk onda tattım
benim bir lafım vardır bunlar için 100e kadar acemi arabası 100den sonra usta arabası ve arkasındayım
az yan yan dartanyan şekinde tanker altlarından zor çıkarmadım
şahin her zaman ne kullanırsam kullanayım zevk alacağım bir otomobil
fakat sana tavsiyem rengini değiştirmen beyaz olabilir mesela
kazasız belasız günlerde kullanman dileğiyle![]()
yaw o stopların camını sökücemde geri vites lambasıın olduğu yer boş onu çare üretmek lazım yada bu stoplardan çok var kristal olanlardan takabilirim.farlara yapıcam zatenböylede yanlıormda zor oluyor direksiyon hidrolik değil
çoğu kişinin ilkleri bu araçlardır zaten.teşekkürler iyi dileklerin için![]()
SekoLive Nickli Üyeden Alıntı
bence arabayı tamamiyle orjinale cevir....at cms40 ları , bas yere![]()
kazasız belasız
bencede sadeliğe dön.
güle güle kulan.
.CeM. Nickli Üyeden Alıntı
kazasız belasız bınmen dılegıyle
benim gözüm buranın şahinlerine dogan larına alıştıgı için senın araba benım gözüme cok abartılı bıde sanki uzerınde fazladan bişeyler varmışta araba silkelenip kendine gelmek istiyor gibi geldi bi an![]()
kemalpaşada çok gördüm o arabayı pejo 206 da hiç yabancı gelmedi.böyle toplantılara arada benide çağırın..
Baba bir canlı göremedim şunu ilerleyen zamanlarda görürüm inşallah
Maşallahı var EBS'nin![]()
Serdar TURGUT
yerli m3acil renk değişikliğiiiiii..maaşallah kazasız belasızz
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)