biliyorumki sen yakında burak diye cila çıkartırsın piyasaya![]()
![]()
Çıkartalım müdür de kdv zamanı değil bişi değil nerdesin yaw sen hortum lazım olmuştu ulaşamadım
estağfirullah kamerim kimseye bakmamış demiyorum zamanın olmadığınıda biliyorum, benim bakım anlayışım farklı sadece yakınsan tanısan anlardın sapıklığımıfoto için teşekkürler
![]()
Tebrikler kardesim cok iyi bakiyosun sende rs ine.
Keske su son yillardaki kullanicilar 10 sene once alsalardi su Rs leri
Maşallah kazasız belasız..
2003 BMW E46 330 Cİ Topassss
2006 BMW E46 318 Cİ SİYAH (SOLD)
]2001 PEUGEOT 106 GTI SARI SOLD)
1998 DOĞAN SLX 1.6.İE BORDO (SOLD)
2008 PORSCHE 911 TURBO S SiYAH (SOLD)
mukemmel araç kazasız belasız yalnız resimlere koptum, ekrandan çıkacakmış kadar canlı.. makineniz nedir?
Senelerdir buragın rs rs diye beynimi yemesinden bıkmıştım. Cok şükür yaratan kavusturdu. İlk pastasını benden yedi çok şükür. Devamı gelecek. Allah kazasız belasız sürmek nasip etsin canım kardeşim
Amin cümlemize
Aracın üzerinde saydam bir tabaka olana kadar devam eski aracımın resminide koyayım aalında ne demek istediğim anlaşılır parlaklık olarak.
Amin Teşekkürler.nikon d-3000
Ewv kardeşim Allah hepimizin gönlüne göre versin.![]()
Uzun zamandır Güncel çekmiyorduk ufak tefek değişiklik ve parlaklığındaki artışı gözlemlemek için bir iki resim alalım dedik haftasonu yağış olmazsa daha güzel bir mekanda çekim yapacağız.Bu seferki Bonus aracımız Mustafa Kardeşimin TR'ye giren ilk 206 RC 77 K Km'de 2003 model Maşallahları eksik etmeyelim devamı hafta sonu İnşallah.
![]()
maaşallah kanka makinaya gözün gibi bakıyosun allah kaza bela göstermesin ...
Allah Tekdir , Ordusu Türk'dür.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)