cici
SRT59 Nickli Üyeden Alıntı Burak her ikisine de kocaman maşallah biri zımba biri delgeç Allah herkesin gönlüne göre versin Serhat'ım seninkide imrendiriyor TE yi eskiden beri çok beğeniyorum. Matchless Nickli Üyeden Alıntı Maşallah burak abi yanıyor 41 kere maşallah Amin kardeşim.Cümlemizin alperkirman Nickli Üyeden Alıntı maaşallah kanka makinaya gözün gibi bakıyosun allah kaza bela göstermesin ... Amin pampa ama hala bi bindirmedin 0k4N Nickli Üyeden Alıntı Maşallah ok gibi teşekkürler.
RENAULT SPOЯT®
SEÇKİN172 Nickli Üyeden Alıntı cici ewv kardeşim yeri gelir cici yeri gelir çekici olur.
eline sağlık kardesim 10 numara yaptın vallahi geri almak için zorluyorsun beni
http://www.isteataturk.com/
KMR2-GT Nickli Üyeden Alıntı eline sağlık kardesim 10 numara yaptın vallahi geri almak için zorluyorsun beni Herkese nasip olur birgün ayrılacağım ama itici değil binicisine gitsin isterim gerçi yengen bırakkmıcak rs i bu gidişle
Maşallah güzel duruyor, pazar günü istanbul parka giderken gördüm
Maşşallah ikisi de çicek gibi
mrbars Nickli Üyeden Alıntı İçinde yaşamak zorunda kalmasak, gayet komik ülke aslında.
SeRKaN Nickli Üyeden Alıntı Maşallah güzel duruyor, pazar günü istanbul parka giderken gördüm Teşekkürler kardeşim.Evet sanırım bende seni görmüş olabilirim aykutsafakyaman Nickli Üyeden Alıntı Maşşallah ikisi de çicek gibi Teşekkürler dostum elimizden geldiğince bakmaya çalışıyoruz.
Laaannn sen benden de manyak ciktin haaa masallah kardesim.
F4R Nickli Üyeden Alıntı Laaannn sen benden de manyak ciktin haaa masallah kardesim. Valla yanyana çekmek lazım sende manyaksın kabul et hemde detailing çılgını )
Evet Haftasonu yağmur demedik bi Çorlu Tekirdağ köftemizi tedik pazarı yaptık ardından yıkayıp muhabbetimiz doğrultusunda güzelce resimlerimizi çektik umarım beğenirsiniz.Pazarda hava yağışlı hafifte kirlendi ama parlaklığı kirini kapatmaya yetti İYİ SEYİRLER
Maasallah,guzeli de guzel
maşallah çok güzel duruyor araçlar.
Bazen ne kadar küçük olduğunu anlamak için iyice yükseğe çıkmalısın
HaLuK-35 Nickli Üyeden Alıntı Maasallah,guzeli de guzel Teşekkürler elimizden geleni ihmal etmede yapmaya çalışıyoruz JDM VTİ Nickli Üyeden Alıntı maşallah çok güzel duruyor araçlar. Teşekkürler,Gönlümüzü araçlarımıza yansıtmaya çalışıyoruz
maşşalah abi şu arabanın kaderini degiştirdin be zımba gibi
SEÇKİN172 Nickli Üyeden Alıntı maşşalah abi şu arabanın kaderini degiştirdin be zımba gibi Kardeşim eyvallah sanada birtane şart yine ama Hamdi abiyide bekliyorum
brktsr Nickli Üyeden Alıntı Kardeşim eyvallah sanada birtane şart yine ama Hamdi abiyide bekliyorum hamdi babanın projeleri bitmez
Maşallah çok güzel duruyor kazasız belasız kullanın
SEÇKİN172 Nickli Üyeden Alıntı hamdi babanın projeleri bitmez Alemde tek geçerim. tlgylmz106 Nickli Üyeden Alıntı Maşallah çok güzel duruyor kazasız belasız kullanın Amin kardeşim cümlemiz için geçerli.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)
Forum Kuralları