jantların rengi dediğin gibi iyi olur yay işide 3.5 luk alacağın için problem olmaz aileyle sadece önlere takarsın zaten sürünmez yerde hiç bi yere de sürtmezsin kolay kolay ben tavsiye ederim sen tak şu yayları çok tatlı olur![]()
jantların rengi dediğin gibi iyi olur yay işide 3.5 luk alacağın için problem olmaz aileyle sadece önlere takarsın zaten sürünmez yerde hiç bi yere de sürtmezsin kolay kolay ben tavsiye ederim sen tak şu yayları çok tatlı olur![]()
Herkes ektigini Biçer bu hayatta...
yay için ciddi manada yardım gerekir bana çünkü az bilgim var hangi marka alınır nerden alınır bilemiyorum malesef![]()
sonuç olarak aşağı yukarı böyle bişi çıkacak ,biraz aşağıda biraz koyu jant birde bi-xenon olsa yetecek
biraz aşağıda biraz koyu jant birde bi-xenon olsa yetecek![]()
bugün bıcı bıcı yaptık.öğrenci maddiyatımla daha meg ürünleri alamadım ama en yakın zamanda alıp uygulamalara başlayacağım.şimdilik fırçasız benzinlik yıkamasıürünleri uyguladım yapışması daha sağlıklı olsun diye bugünlük kağıt bantla tutturdum.
![]()
Dostum bak kaliteli bi yay 400 500 lira Onun yerine başaran amortisorde güzel coil yaptirirsin tek binerken dip basarsin ailenle binerken de normal hale getirirsin keyifle binersin konfor kaybıda olmuyor basma işini öyle hallet. Benzinlik köpüğü arabanin boyasini rezil eder illa Meg almak için uğraşma sonaxin yıkama şampuani var onunla idare et benden sana tavsiye o Benzinlik köpüğü içinde neler var neler![]()
Herkes ektigini Biçer bu hayatta...
sonax turuncu fıber eldıven 1 adet kova ve 5lt su yıkama ıcın yeteraman dıyım bıdaha o kpoukten kullanma 0 araca yazık
aracda masallah gule gule ıyı gunlerde kullanın
06 KYA 77 - 2013 Ibıza Cupra / 1.4 TSI Stg2 - Kırmızı / Cam Tavan
06 KYA 64 - 2013 Astra J / 1.3 CDTI 95 HP - Mineral Beyaz / Cosmo + Sunroof
17 avensis janti taktik biz gecen hafta aynısından alıp. Spoiler camlar ve kapı altlarına krom çıtalar on cam dahil film ve komple xenon yaptık dunyası değişti arabanın. Komple krom paketi ve spoiler icin servis cok yüksek fiyat veriyor. Sırf kromlar 600 falandi. Biz kromlar kapı eşiklerinin kromlari ve spoiler yaptık hepsi beraber 750 liraya. Aklında olsun.
valla cidden coil çok muallakta bi durum benim içinçok çok zorlamam gerekiyo ki ihtimalde düşük,garanti extra var araçta.
benimde kullanmaya niyetim yok zaten,çok zorunlu kaldım acil işimde vardı gitmeden hemen bi yıkattımçok teşekkür ederim sağolun
avensis jantı çok garip duruyor bunda ben bu jantı çok beğendimbu spoiler ve kromları yaptık derken nasıl yaptınız acaba ? kendi imalatınız mı oldu?spoiler 600 tl kapı kromuda 600 tl. valla bu konuda yardımınızı bekliyorum.xenonda memnun musunuz? benim bi-xenon yapma projesi var kafamda ama emin değilimde.örnek resimler istesem çok şey istemiş mi olurum?
Avensis değil de Verso'nun 17" granit rengi jantları çok iyi duruyor
Bu arada uzak doğudaki Altis body kitleri çıkınca ön tampon altı ve bagaj üstünü almaya değer
![]()
İlk mesaj güncellenmiştir. 2014 te konuyu açtığımdan bu yana neler yapıldı
LPG dönüşümü yapıldı
İlk mesajdaki detaylar eklendi
Son halimiz
![]()
Kardeşim çok güzel olmuş araba . Kazasız belasız güzel günlerde kullanın . Ben sn bkclrdn .![]()
EDE ye büyük bi maşallah. Her parçasında ne büyük emekler ne yenmeyen kebaplar var. Son jant&yay da eklenince yemediğin kebapların acısı çıkacak bence![]()
Altın Çocuk
Teşekkür ederim abi sağolson şifreyi söyleyince tanıdım abi
![]()
![]()
Son uygulamaları bende merakla beklemekteyim valla, eve bi gitsem üüüüf![]()
Teşekkür ederim eyvallah![]()
oradan devam edelim diyeceğimde gizliliğimiz ortaya çıkacak artık![]()
Kaancım maşallahı var aracın.Beğenmediğim detaylar ön krom panjuru siyah kısımları,aynadaki kromlar,valvematic logoları çamurlukla uyum sağlamamış. Arkaya bi köşeye yapıştırılabilir.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)