Maşallah kazasız belasız. Çok diri ve temiz bir araç nadir bulunur böylesi jantları gunmetal te37 olsa nasıl durur diye düşünmedim değil birazda yere basılda süper olur![]()
Maşallah kazasız belasız. Çok diri ve temiz bir araç nadir bulunur böylesi jantları gunmetal te37 olsa nasıl durur diye düşünmedim değil birazda yere basılda süper olur![]()
/// M POWER 3.20 // VW MK6 TDI //SEAT LEON TFSI
Allah kazadan beladan korusun, maşAllah aracınız çok güzel özenle bakılmış bir araç. Nedendir bilinmez Corsa'lara karşı ayrı bir sevgim var. Birgün nasip olur inşAllah![]()
Uzun bir aradan sonra konuya bir güncel çekelim o zaman. ***** babamın aracı ve kendisi suv tadında birşeylere geçmek isteyince kıyamadık corsaya ve bana geçti. E bu arabayı da bozmak olmaz diyip kaldığı yerden devam.
Teknik olarak sadece hybrid turbo ve corsa yazılımında en doğru adres olan Bemaps soft yazılımı ve yürüyende 3,5 eibach yay eklendi. Araç 1 buçuk seneye yakındır bende, fırsat buldukça detay ve görsel paylaşmaya çalışacağım...
maşallah kazasız belasız çok güzel hayran oldum arabana bana da ayrıca arabayı toparlamam için ilham oldun
benim maviyide karara verdim komple boyatçam kozmetik yapacam motora yükle yükle nereye kadar
en baştan bana da şu vites topuzu ve çubuklarını almama yardımcı olursan çok sevinirim bide jant lastik ebatı nedi r?
PROSTOCK GARAGE
SONKANATKIRICI K20 SİYAREXS
Gürsel abi sen bu piyasanın sahip olduğu en kıymetli adamlardansıngüzel yorumların için teşekkürler. Abi geçmişte vti koşturalım, flasha setup yapalım derken parçalanacağım kadar parçalanınca bende keyfi biniyorum artık ki corsaya düzgün bakıp koşturmadan binmek daha güzel geliyor bana. iç trim parçalarını babam komple yurt dışından getirerek toplamıştı geçmişte. Facebooktan ulaş abi bana (Kaan Kalkavan) corsa parçası satan arkadaşlarda var birine yönlendireyim seni ne ihtiyacın varsa ellerinde vardır. Boya bizim çocuğunda ihtiyacı yakın zamanda o da hallolacak
15 jantlar abi önler 195 50 15 te ebatlar arkalar 55 ama set olarak değişip 50 olacak hepsi idareten duruyor lastikler
![]()
Eski fotolar gözükmüyor![]()
1998 Şahin S 33 AJZ 68
1997 Şahin S 01 UD 969
2001 Şahin 1.6 ie 01 BG 670
2000 Civic 1.6 İes 01 DOZ 84
1994 Doğan SLX 80 EK 054
maşallah.. kırmızı corsam geldi aklıma.. 1.7dti candır ah bir de apaçilerin eline düşmeseydi keşke araba mimlendi binemez olduk sattık mecburen...
Safiş çok uzak diyarlarda artık...![]()
gitti gönlümün prensesi...
beyaz enkei li bi ep3 olaydı iyiydi![]()
bu upload konularında hep önüme çıkan ilk siteyi kullanıyorum o yüzden sanırım. detaylı iç fotoğrafları paylaşırım o zaman yakın zamanda.
bende aynı durumdan çok şikayetçi oldum hep ama o kitleden olmayıp ayrışınca bence daha bile güzel oluyor bu araca binmek...
Maşallah gördüğüm en iyi dti şu ana kadar , 2013-2014 Automekacar Ersin abilerin orda görmüştü arkadaşım koş amcadan corsa buldum sana demişti, bende yana yakıla corsa arıyorum o zamanlar tabi koşarak geldim arabayı görmeye babayla falan tanışmıştık tabi tanıştıktan sonra arabasını ne kadar sevdiğini görünce ,abi arabayı satarmısın bana diye soramamıştım bile
daha sonra bende denizliden kırmızı corsa aldım bakımlarda falan çok denk geliyorduk buradan babaya çok selam ederim.
aj ile izmir dönüşü bana herkesi aratıp vtec açıyorum diye telefonda seslenirdi telefona ses dinletip, aile gezmelerimizde yıllarca caddede flashla millete ışıklarda kök söktüren kişidir benim babam...![]()
hahaha aynen abamın maslak maceraları bitmez. arabasına çok düşkündür ve 2. corsasıydı bu araba zaten. deli gibi emeği vardı üzerinde satmaya kıyamadığı için son 1 senesinde değiştirmemişti en son böyle bir çözüm bulduk bana geçti. Çok az ikişi onun kadar işi bakabilir arabasına muhtemelen, ama ben elimden geleni yapıyorum yine bozulmaması içinzaten 2 seneye yakın zaman olmasına rağmen haftada bir sorar kızım ne alemde yormuyorsun dimi diye
her gördüğünde de heyecanla koltuğuna oturur.
![]()
bi güncel çekelim o zaman18 senenin ardından millet ne kadar boya ile ilgili saçma sapan takıntılı olsada bence temizlik boyasını hak etmişti bizim ufaklık. büyük şüphe ile başladığımız bu serüven sonlanınca çok doğru bir karar verdiğime emin oldum zaten
Boya sonrasında zımpara pasta vs uygulamaları yapılmadı daha ama yine de boyayan eller özenince sonuç bu haliyle bile gayet tatminkar bence. Yürürü ile ilgili inadım devam ettiği için hala hybrid turbo ile devam ediyorum oem debriyaj oem egsoz yanına sadece cooler ekledik.
![]()
Maşallah çok güzel olmuş son hali.
Boya takıntısı bence yaşa göre. 10 yaş üstü araç komple boyalı olabilir bence bir mahsuru yok
En doğru kararı vermişsiniz.
Maşallah tekrardan
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)