Maşallah her gördüğümde daha güzelleşmiş oluyor ,
Far tuning güzel olabılır karatma bi-xenon ; uygulamaları ınceledım yakın zamanda bende Aptuning'i ziyaret edicem![]()
EE 2100 Modus 1.5 dCi -->
BZ 9640 Fiesta 1.4 TDCİ-->
DK 9104 Megane 1.5 dCi 105 -->
D 6222 Megane 1.6 dCi Gt-line Energy
Scenic deyip geçmemek lazım demekki
Aracın rengi ile birlikte jant rengi çok güzel uyum göstermiş. Bence görüntü olarak kusursuz![]()
App plaka, Plaka iptali tamponda aynı model devam edecek, Farlar karartılıp mercek konacak.
Artık biraz daha düş şunun üstüne yapılması gereken çokJantlar çok güzel oldu, ayna altı ledlerde, Maşallah kardeşim Allah kaza bela göstermesin.
App plaka ve pleksik plakalık için ulaşabilirsiniz. Ailenizin Plakacısı
www.instagram.com/kokumerkezi
Teşekkür ederim Allah razı olsun geldiğinizde APtuning'e beni aramasını söylemeniz yeterli damlarım hemen
Teşekkür ederim
Melih abi sen var ya kaşıntılarımın sebebisin yemin ederim yaza ufak ufak yapıcam hepsini mercek şart oldu zaten
Teşekkür ederim RX4 farları orjinalden kararık mesela onları denedik hoş durmadı ama Bi-Nenon gerçekten şart
topragım maşallah Allah kaza bela vermesin güle güle kulllan
fuzuli'ye sormuşlar; "sevmek mi daha güzel, sevilmek mi".. "sevişmiyorsan ikisi de fuzuli" demiş.![]()
Kaşıntılarının sebebi olmak iyimiş hahaha![]()
App plaka ve pleksik plakalık için ulaşabilirsiniz. Ailenizin Plakacısı
www.instagram.com/kokumerkezi
Gölcük semalarında görmüştüm, maşallah...
Allah razı olsun teşekkür ederim
Öyle da bu işler kesiyorum ben seni her koku alışverişimizde şunu bunu yap diye arada giydiriyosun![]()
Teşekkürler, Saraylı`da ki kampüste okuyorum 2 yıl boyunca sık sık Gölcük`te gözükmeye devam edicez![]()
Maşallah Kankacım allah kaza bela vermesin =))
Bir scenic'in böyle güzel olabileceğini düşünmemiştim. Maşallah emeklerinizin karşılığı ortada. Yalnız cupra lipi sanki yok gibi duruyoDaha belirgin laguna yada fluence lipleri kullanılabilir.
Korkaklar sık sık ölür, cesurun ölümü bir defadır.
instagram: harunsarikamis
Herkese güzel yorumlarından dolayı teşekkür ederim daha öncesinden Laguna Lip vardı sürtmekten dayanamadı çıktı Fluence Lip geçen sene vardı hiçbir güzellik katmamıştı tam tersine görüntüyü bozmuştu![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)