Maşallah çok uğraştırır ama zevkinide fazlasıyla yaşatır tartışmasız inşallah herşey yolunda gider sıkıntısız toplarsınız renk aynımı kalıcak ne gibi değişikliklere gidilecek merak ettim ?
Maşallah çok uğraştırır ama zevkinide fazlasıyla yaşatır tartışmasız inşallah herşey yolunda gider sıkıntısız toplarsınız renk aynımı kalıcak ne gibi değişikliklere gidilecek merak ettim ?
Sizi gülümsetebilen insanların peşine takılın çünkü sadece bir gülümseme karanlık bir günü aydınlatabilir.
Allah kapınızın önünde pırıl pırıl sizi beklediğini görmeyi nasibetsin. Sıkılmadan düşünmeden arabaya binmek istediğin gibi gazlamak özgürlükmüş vallahi. Aracınız çok özel maşallah, umarım kafanızdaki gibi ilerler.
İzmir'den Konya'ya ilk geldiği aralar çok beğendiğim bir araçtı, tekrardan kıymetini bilecek birine geçmiş olması güzel. Allah kaza bela vermesin.
Akıllılar hep kuşku içindeyken, aptallar küstahça kendinden emindir..
Bir e34 kullanıcısı ve hayranı olarak söylüyorum, muhteşem bir proje olmuş, bitmesini ve onu yollarda görmeyi sabırsızlıkla bekliyorum.
Şimdi bütün e34cüler adına konuşma yapıyorum hazır bir e34 m5 bulmuşken şu tamponlarınızı bi fiberciye kalıp alması için versenizde bizde m5 görünüm yapabilsek![]()
Turbo, Piston, Kask, Disk Fren, Amortisör Anahtarlık için ulaşabilirsiniz...
Taklitler her zaman asıllarını yaşatır...
Maşallah allah kaza bela vermesin izmirdeykende hayran olduğum bir araçtı
10 haziran akhisar e36 m3 N/A 12.940 sec
///M POWER
Eline koluna saglık Harun abi senin nasıl titiz oldugunu ben biliyorum,final cok güzel olucak insallah![]()
ROLL 106
CRM PPR DR.ECU
maşallah kazasız belasız keyifli keyifli sürmeyi nasip etsin mevlam
Maşallah araç çıkınca emeklerinizin boşa gitmeyeceğinden ve zevkle bineceğinizden eminim![]()
"Bu ülkede ilgililer bilgisiz, bilgililer de ilgisizdir."
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)