aslında öyle bir şey yok... araç alırken doğru araştırıp doğru karar verirseniz hiç bir sorun olmaz 3 sefer BMW sahibi oldum şükürler olsun bakım dışında hiç bir şey yapmadım, 2 sefer mercedes sahibi oldum sadece birine bakım yaptım diğerine bakım dahi yaptırmadımbu arada her araça en az 2 sene binmişimdir.
ama sizin söylediğinize gelecek olursak Ülkemizde bakımsız araba çok fazla dolayısı ile konuyu markaların parça dayanımına göre değerlendirmek lazım o sorunlu denilen BMW lerin başına gelen başka markaya gelse hurdaya falan çıkar sanırım
arkdaşlar bu güne kadar 18 adet bmw marka aracım oldu.bazen ticaret için aldım bazen de binmek iiçin şuan günlük olarak e36 ya biniyorum.
bnm için vazgeçilemiyecek bi araç.her aracın kendine göre iyi kötü yanları var.şuan topladığım araç nadir bulunan bir model olduğu için çok parçalandım.diğer bmw modelleri için bu geçerli değil tabiki bmw yi kullandığımız gibi başaka araçları da kullansak vay halimize
sonuç olarak hertürlü BMW
motoru koymadan önce motor içini temizleyelim dedik.ve sonrası
![]()
aracın ısı ve ses yalıtımları çürümüş,dökülmüş.komle söküp ısı ve ses yalıtımı yüksek malzeme kullanarak yeniledim,
![]()
![]()
motor iç tesisatı komle elden geçti.kopmuş kablolar ekler düzeltildi,sorunlu soketler değişti
![]()
klima borularının yaltımlarıda kötü haldeydi,onlarıda söküp kendimce bi çözüm bulup yeniledim.
![]()
yarında motoru üstüne koyarız inşallah.
![]()
Size o kadar imreniyorum ki anlatamam, verdiğiniz emek maddiyatla ölçülemez, inşAllah ağız tadıyla binersiniz uzun yıllar.
Bu arada koklanmamış bir çiçek Amerikadan ;
En Pahal
egr iptali yaptık.senat cığımm sağolsun tapaları lazer de kestirip geitirmiş.
![]()
volant ve baskı balata ok.
![]()
motor artık yerinde
motor içi ses ve ısı yalıtımından sonra şanzuman üst kısımın izolesini iyileştirdik.çürümüş ve büyük kısmı dökülmüş,ıspatula,tel fırça benzin,balata sipreyi derken 1 günümü aldı.
![]()
![]()
![]()
![]()
Ya cidden muhteşem bir iş çıkıyor. İnan arabamdan soğudum E34 böyle olmaz demeye falan başladım.![]()
Projenin maşallahı var takdirlik maşallah ama; sizin sabrınızada diyecek yok 8 aydır iyi beklediniz.![]()
maşallah gerçekten her sayfasını gezdim bayıldım
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)