Tabi yaa... Biz uğradık araba yok. Bi gittik hemen başlamış çalışma.![]()
sabrınıza emeğinize cebinize sağlık umarım istediğiniz gibi bitirsiniz kolay gelsin hocam![]()
Trafik & Kasko Sigorta işleri Yapılır
[QUOTE=burkaykalyon;7616687]Tabi yaa... Biz uğradık araba yok. Bi gittik hemen başlamış çalışma.
Sen gelince aracı sakladım.***** nazar falan değer
bugün yine çookk yoruldum.çatlak olan torpido aldığım temiz torpidoyu takmak üzere söküldü.torpidoyu sökmüşken kalerüfer kazanını da bakıma aldım.hadii onu da sök.
![]()
temizlik yapıldı çalışmayan motor varmı kontrol edilecek polen filtresi değişip takılacak.
![]()
![]()
taban halıları da yıkandı
![]()
yarın yine zor bigün olcak
taban halısını yıkamak yerine yenisi yaptırılabilir miydi diyorum, ama zaten bütçe almış başını gitmiştir eminim.
maşallah
Bazen ne kadar küçük olduğunu anlamak için iyice yükseğe çıkmalısın
Krankı bulabildiniz mi? motorda tek eksik oydu sanırım. Toplamaya başlamışsınız, yardıma gelebilirim. Pendik'te oturuyorum.
bugün kalerüfer borularını yenileriyle değiştirdim.antifirizsiz kullanmaktan olsa gerek çürümüş.
![]()
![]()
bugün birde müzik sistemini elden geçirdim.iptal edilen orj.amfiyi tekar devreye soktum. sonradan çekilen kablolar vs.söküp attım.ön arka kolon tweter vs.kontrol ettim.hepsini söküp inceledim.kondisyonları beni şaşırttı çalışmayan yada yırtık olan yok.körükleri bile çürümemiş.hepsini orj.olması beni çok mutlu etti.
[url=http://hizliresim.com/5R2rZL][/ur
![]()
bugün yine çokk yoruldumm
süper iş çıkarıyosun valla abi helal olsun
Bunlara çikolata istediğinde fare zehri vermeyen bakkalın amk.....
E34'ün taban halısı sonradan yapılmıyor zaten. Altında kalıp şeklinde sünger olduğundan dolayı. Dip not.![]()
sana diyecek hiç bir söz bulamıyorum Allah hem sabrına hem becerilerine hemde kesene bereket nasip etsin inş. bitince bu aracı yakından görmeyi çok isterim
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)