Torpidodaki kabarıklık benimde dikkatimi çekti umarım halledersiniz onuda. Maşşallah emeğine sağlık.
Torpidodaki kabarıklık benimde dikkatimi çekti umarım halledersiniz onuda. Maşşallah emeğine sağlık.
arkadaşlar bunu özellikle paylaşmak istedim.elektrikli direksyon kolunu nasıl kırdınız.hadi bi şekilde kırıldı,bir kol alıp takmamak uğrunu bu özellikten nasıl vazgeçtiiniz pess.
![]()
eski paslanmış ve yıpranan küllüğün yerine bunu buldum.kullanılmamış diil ama temiz
arka çakmaklık ampul girişi yoktu onuda hallettik.ampul de ok.logo biraz silinmiş onuda yeniledikmi tamam olacak
![]()
![]()
koltukların düğmeleri temizlendi.yanmayan ampuller değişti
![]()
eksik olan kapı kolu alt lastikleri geldi.lastikler takılmadığı zaman kapı içleri suya ve toza maruz kalıyor
![]()
bugünlük bu kadar yeter
Maşallah.
İnce eleyip sık dokuyarak devam etmenize seviniyorum şahsen.
Bazen ne kadar küçük olduğunu anlamak için iyice yükseğe çıkmalısın
Kendi aracıma eş değer bir başka aracın bu kadar emekle toplanması ve sergilenmesi övünç duyulacak bir durum, tebrik ediyorum.
bugün kapı döşemelerini toplamaya başladık.10 üzerinden 10 değiller ama dikişli oldğu için değiştirmek istemedim.
plastik aksamda yana sıkıntım yok.hepsinden ikişer takım var temizleyip durumu iyi olanları taktım
![]()
klipsler yenilendi
![]()
arka cam ve kelebek perdeleri temizlendi.
![]()
kapı izalasyonları temizlndi takıldı.
![]()
yarın bi aksilik olmazsa döşemelerin montajını yapıcam inşallah.incik boncuk derken nasıl akşam oluyo anlayamıyorum.klips di kapaktı daha çok zaman alıyor.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)