flaaşşşş flaaaşşşş flaaaşşşş
artık krank elimde hadi bismillah.almanyada ölçümü yapılıp balansa bakıldı ama bide yarın kendim baktırıcam görünen sadece polish istiyor.
![]()
tabi edc beyniimizde geldi
![]()
yarın çok yoğunum çarşamba günü rektefiyeye verip cumartesi gibi alırsam,allahın izniyle pazar günü start veririz.
çok mutlu ve heyecanlıyım.allahım utandırmasın inşallah.
İnşallah dilediğiniz gibi olur ve emeklerinizin karşılığını güzel sürüş zevki olarak geri alırsınız.
valla abi eline koluna emeğine sağlık oturdum en başında cümle cümle okudum lafa gelince herkes arabacı ama kırılan bir kol için arabanın en güzel özellğinden vazgeçen arabacılar
keşke herkes senin gibi olsa kendia racını yapabilse yada ustayım diyen ustalar gerçekten usta olsa.
bende son 3-4 yıldır ustayım diyen ustalar yüzünden kendim garajda dağıtıyorum topluyorum arabayı
en basiti kısa far ampulu değiştirmek isteyen ustanın kırdıüı far yükseklik ayar motoru..
merakla arabanın son halini bekliyorum tekrar kolay gelsin abi![]()
![]()
merhabalar aracınınızın eski plakası 34cnm75 galiba eğer oysa caddenin en hızlı tayfalarının elinden geçme verilen emeğe büyük saygım var aramış oldugunuz krankı tr de tek bulabilecek parçacı topkapıdaki hacı turgaydır oda bulamadı galiba almanyaya yöneldiniz
Turgay abi klipslerin bile parça numaralarını ezbere bilir ne yapın ne edin bu arabayı bu şekilde saklayın çok güzel bir araba 6 aydan fazla e34 aradım ama maalesef bulamadım bulduklarımda ilk sahibi olup arabalarını satmadılar en sonunda e38 aldım allah kaza bela vermesin nazarlardan korusun
harun hocam çok merak ediyorum, arabanın dışı komple orjinal mi kalacak? kara far hella siyah stop gibi şeyler takacak mısın?
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)