Arkadaşta plastidip yaptırmış zaten sıkılırsa 5 dakikada sökülüyor. Bencede orjinal siyah halinin daha güzel olduğunu düşünüyorum ama zevk meselesi.
Bu arada jantlar çok güzel maşallah diyelim güle güle kullanın.
Arkadaşta plastidip yaptırmış zaten sıkılırsa 5 dakikada sökülüyor. Bencede orjinal siyah halinin daha güzel olduğunu düşünüyorum ama zevk meselesi.
Bu arada jantlar çok güzel maşallah diyelim güle güle kullanın.
Mini Cooper S R56
Teşekkür ederim bakalım bi süre böyle dursun dodikler sıkılırsam sökerim plasti dipi![]()
aynalar piano black olucak evetaracıma uygun renkli bijon bulamadığım için bijon kapağı aldım onları ve kaliperleri maviye boyuyacağım yakın zamanda
Aracın motoru focusla aynı olduğu için yazılım yapılabiliyor psa grubunda, yanlız benim aracın beyni sağ davlumbazın üzerinde,sıkıntılı bi yerde![]()
Antalya'da evimin alt tarafında duruyordu genelde, temizliği ile ciddi dikkat çeken bir araçtı, elinizde kaderi değişmiş. Güle güle kullanın, ayna kapakları piano yerine R design daha çekici duracaktır.
maşallah, çok güzel olmuş araç..
172RS ---- 182RS ---- 175RC ---- 182RS ---- 197RS ---- 180CPR ---- 210NBR ---- 225RS ----182RS ---- 200RS ---- 156CGI
maşallah jantlar basıklık güzel ön lipte yakışmış. genel olarak plasti dip i söküp boyama ksmına bende katılıorm boya olursa daha canlı güzel durur farlarda karartılabilir![]()
yazılım 1.6 d s40 lara olmuodu diye dymştm mhtemeln sistem ayndır araştrdn mı oluyomuymş
şuanki hali gayet güzel, maşallah. fakat,
R-design ayna kapakları, R-design arka cam üstü spoiler şart bence
heleki camüstü spoiler ve plastidip yaptırdığınız yerleri gun metal yada R-design ayna tonuyla boyatırsanız daha da hırçın duracakmış gibi geliyor bana
yada spoiler ve plastidip yapılan yerler parlak siyah olsa bile müthiş durabilir
bodykit'i boyatırsanız ön tampon ızgarasının altı beyaz olarak kalsın, wolverine'nin sakalı gibi bi his bırakır kanımca :P
Web tasarım ve SEO çalışmaları yapılır, Anzer balı bulunur.
Maşallah allah kaza bela vermesin...
MALCOLM X "1925-1964"
Hepinize teşekkür ediyorum![]()
Aynaları plasti dip ile siyaha boyamıştım, aradan bi kaç hafta geçince tüm kaplamaları söktüm![]()
Çamurluktaki renk uyumsuzluğundan dolayı gözüme çok batmaya başlamıştı.İlk fırsatta aracın rengine boyatıcam, aynalarıda R-design ile değiştiricem.
Spoiler şart gerçekten, hala taktıramadım
Performans amaçlı eklemeler yaptım. Custom garage sebo ve gökhan abime tekrarda teşekkür ediyorum
Downpipe
60mm komple düz boru sonda susturucu yok
Stage 2 yazılım Dr.Ecu
Egr iptali
K&N kutu içi hava filtresi
Plasti dipli kısımları sökmeden önce:
buda çıplak halimiz
Ufak bi ses videosu çekmiştim, kalite baya kötü düzgün çekim yapan bişey almak lazım
Volvo C30 D2 Downpipe Remap - YouTube
@mepsthirteen 180sx
Bence çamurluklar siyah daha güzel olmuş siyah kalsın genel olarak çok güzel duruyor allah kaza bela vermesin
Maşallah gayet güzel olmuş, güle güle kullan inşallah.. Aynalarınıda parlak siyah ve ya farklı uyumlu bir renk(R-Design mavi) yaparsan bence çok şık durabilir.![]()
V40 Cross Country T4
Megane GT-Line
Range Sport SDV6
A8 4.2 TDI Quattro
VW Passat Variant TSI
Bence de dodikleri piano black boyayın, böyle çok daha güzel durmuş lip ile birlikte.
Yine diyeyim. Spoiler istiyor.
Maşallah.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)