Maşallah kazasız belasız sahip olmak istediğim araçlar arasındaydı. Sizinki de tertemiz duruyor.
Maşallah İlbey kazasız belasız![]()
App plaka ve pleksik plakalık için ulaşabilirsiniz. Ailenizin Plakacısı
www.instagram.com/kokumerkezi
Maşallah çok temiz yahuBenim 1.6 8v den sonra bu kasadan acayip soğudum. Çok zor ama ilerde birgün 6n e dönüş yaparsam kesinlikle bu temizlikte bir sportline buldum demektir
Kazasız belasız kullanmanız dileğiyle...
* Clio sport * Clio sport * Volkswagen Polo * 218 Coupe 1.8 dohc * Megane Coupe * Honda Civic 1.4 iS * Honda Civic 1.6 İES * Opel Vectra * Audi A3 hatchback * Honda Civic 1.4 iS *
Maşallah boncuk gibi kazasız belasız kullanın. 5 senedir ben de kullanıyorum, harika bir arabadır. Herhangi bir problemde veya aklınıza bir soru takıldığında çekinmeden mesaj atabilirsiniz. Kurcalaya kurcalaya çözmediğim yeri kalmadı![]()
''Halkını cehalet ve sefalete teslim eden yöneticiler yok olmaya, cehalet ve sefalete sürükleyen yöneticileri seçen halk ise köle olmaya mahkûmdur." Mustafa Kemal ATATÜRK
Eyvallah çok teşekkürler abivalla 8v motorlar biraz soğutuyor adamı ben de almadan bir arkadaşımda denedim motor ne iyine kötü tabiri caizse 'eh işte'ydi. Ondan sonra araştırınca 16v modelini buldum, Alman otoriteler beğenmiş ve özellikle ingiliz forumlarında oldukça seviliyor neler neler yapıyorlar motor tık demiyor.
Okuduğum kadarıyla 6n'lerde çoğu insan bir kere boğaz kelebeği sorunu yaşıyorbenden önceki sahibi böyle bir sorun yaşamamış, servis kayıtlarında da yok. Maşallah diyorum yakıtı da ş.içi 40kr falan.
Maşallah çok güzelmiş.
Ön arka farlar bi elden gecse iç dış çok guzel olur bence , kararmışlar oldukça.
Ve araç orj den yüksel geldi gözüme.
Kampalardaki kırmızılar orj değilse , gitse daha iyi durur bence.
Kazasız belasız cezasız..
Sağolun iyi dilekleriniz ve önerileriniz için.
Kampanalar konusunda ne deseniz haklısınız. En kısa zamanda düzelecek inş. Farları ellemeye korkuyorum şu an içinde buğu yok açılıp kapandıktan sonra buğu-su almadan çekiniyorum. Yüksekliği orjinalel freni çekince toto yukarı kalkıyor resmen
![]()
Maşallah bende zamanında 4 kapılı sanruflularına bakmıştım temizini bulamamıştım ama hala aklımda var kazasız belasızz
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)