User Tag List

Sayfa 3/3 İlkİlk 123
41 sonuçtan 39 ile 41 arası

Konu: [Merc'S] W220 Long -MGH26-

VhpCupra - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Merhabalar öncelikle hayırlı olsun aracınız kazasız belasız kullanın, 2003 w220 s320 long kullanıcısıyım yaşım 31 ama bana bile ağır kaçıyor bazen :-) senin bu genç yaşta bu aracı seçmene çok şaşırdım, S320 nin tadı kullanım zevkini konforunu sadece kullanan bilir. Aracının panjur ve far çerçeveleri çok ama çok kötü öncelikle onları değiştir hertarafı kromla kaplanan doblolara benziyor kusura bakma, ben arkadaki egzos kafalarını da beğenmedim ayrıca amg jant bulabilirsen amg tak, mercedese her zaman orjinal yakışır aracı çok fazla kurcalama bence, amartisör lerine dikkat et çok başmışsın dikkatli kullan eğer patlatırsan tanesi 2.500 tl haberin olsun ;-) sormak istediğin bişey olursa yardımcı olmaya çalışırım.
    02' Ep3 type-r---00' Gc8---02' Vts---
    05' CooperS---11' Ds3 thp --- 01' S3 1,8t
    03' e46 330ci---13' İbiza Cupra--- 06' 2.5 STİ
    Megane RS

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Öncelikle teşekkür ederim
    Ufak araçları hiçbir zaman sevemedim nedense Panjur ve far kaşlarını söktüm şuan çok güzel oldu Merc'S Ama cidden S kasaya binmeyen bu aracın zevkini bilemez . Egzoz kafalarına gelince maddi durumlarım el verince tamamen amg body yapacağım fakat önce halletmem gereken elektrik aksamı var sanırım . Satmayada kıyamıyorum canavarı çok seviyorum içim el vermiyo
    Yalçın Çağatay ÜVEN
    Rover 220 Turbo
    Marmara Üniversitesi

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Öncelikle teşekkür ederim
    Ufak araçları hiçbir zaman sevemedim nedense Panjur ve far kaşlarını söktüm şuan çok güzel oldu Merc'S Ama cidden S kasaya binmeyen bu aracın zevkini bilemez . Egzoz kafalarına gelince maddi durumlarım el verince tamamen amg body yapacağım fakat önce halletmem gereken elektrik aksamı var sanırım . Satmayada kıyamıyorum canavarı çok seviyorum içim el vermiyo
    Yalçın Çağatay ÜVEN
    Rover 220 Turbo
    Marmara Üniversitesi

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)