masallah kardesım, en ıyılerıne layıksın :)
Printable View
masallah kardesım, en ıyılerıne layıksın :)
Maşallah çok hoş olmuş ama nacizane fikrim lipide keşke piano black yapsaydınız :) Allah kaza bela vermesin :)
maşallah tam kurbağa evrim geçirmiş resmen
delsoller işi bilen ellerde hayat buluyor resmen çok güzel maşallah
emek verilen arabaların duruşu her zaman bir başka oluyor kazasız belasız sürüşler delsol bu aşık eder :)
Eskiden Del Sol'ler fiber yığınıydı hep, şimdi gittikçe çok güzel araçlar çıkmaya başladı piyasaya. Doğru kişilere geçmesini bekliyorlarmış meğer.
Maşallah jantlar çok yakışmış, basıklık da çok iyi. Renkli bijon ile nokta koyulur.
Allah kaza bela vermesin.
Maşallah araba kendisine gelmiş
Abii burdan da maşallah demesem olmaz şimdi. :)
Ben sana demiştim Honda ayrı güzeldir diye ama hep dalgaya aldın, Vtec açtıkca hastalığı kaptın abbey. :D
Kazasız belasız, tekrardan kocaman maşallah abicim.
Nazar değmesin mükemmel..
MaşAllah çok güzel olmuş insana delsolü sevdirir böylesi kazasız belasız olsun..
Masallah 2nci arabama :D kanka senin gibi kıymet bilen birinin elinde suan araba tamamiyle kendine geldi. Tuncay abi alt takım fitiller yuruyen vs sifirladi sende kozmetigini elden gecirdin. Suan nokta oldu. Allah kaza bela vermesin kanka
masallah , cok guzel gercekten , tadinda dokunuslarla seyirlik makine olmus . kazasiz belasiz
agız tadıyla binersin umarım çok hos olmus
Maşallah emeklerinize sağlık
mal zımba maşallah hala üretimi devam etse te37 olurdu jantları bu jantlar bu araçta başka duruyor arkadaş be ! :D
çok güzel duruyor maşallah :)
Maşallah Delsol'a herşeyiyle on numara olmuş :icon_tup: Allah kaza bela vermesin...
Maşallah, çok güzel bir araç.
- Maşallah Delsol kullanıcılarının bu azmine ve sevdasına hayran kalmamak mümkün değil doğrusu.
- DelSol, Seven ellerde değer kıymet görmeyi hakeden zamanının ötesinde bir araç gerçekten:icon_tup:
- Kazasız belasız sürüşler dileğiyle...
desolleri bende pek sevmezdim ama bu aracı görünce desollere karşı bir sempatim oldu maşallah araca kazasız belasız ağzınızın tadıyla binmeyi nasip etsin :)