cook guzel masallah allah kaza bela vermesın basıklıgı cok hosuma gıttı :) bırde sesını duysaydık :)
Printable View
cook guzel masallah allah kaza bela vermesın basıklıgı cok hosuma gıttı :) bırde sesını duysaydık :)
maşallah güzel araç kazasız belasız çok diri
Maşallah kanka harbiden güzel oldu bee :) Lanet bi seri bu crx serisi binerken satmak istiyosun satınca tekrar almak istiyosun Delsol ün çektiği ilgiyi özlüyorum:D Keşke benim siyahta dursaydıda Delsol brotherlara birini daha ekleseydik :)
Maşallah ya rengı basıklıgı jantı hersey kıvamında olmus :) bende bır te37 hastasıyım kesınlıkle jant konusunda dogru tercih yapmışşsın bence :) ama ılerde sıkılınca jantlarını bide beyaz dene :)
maşallah kazasız belasız
Cumartesi canlı gördüm maaşallah gerçekten çok güzel, kazasız belasız :)
Kanka Neydi Ne Yaptın La Sen :D Elinin Değdiği Herşey Can Oluyo Kanka Maşallah :D Tek Eksiğin Megan Racing Headers Kaldı Tedavi Şart :D
Reşat konuşurken her kelimenin ilk harfini shift e basarakmı söylüyosun olum sen :D :D
Teşekkür ederim :)
Eyvallah Samet'im .. Senin arabanın da kocaman maşallahı var .. :)
Parlatıcı almam lazım senden acilen .. :rolleyes:Eyvallah abi, doğru diyosun alıp almamak konusunda çok gidip geldim, arabayı ben aldım diye demiyorum ciddi manada diri maşallah, gördüğüm anda içimi farklı bi heyecan sardı, ama ***** belli giderlerim olcak o konuda terddütlüydüm .. Bakalım bundan sonrası ne olcak Allah büyük :)
Çok teşekkür ederim :)
Teşekkür ederim :)
Sağolasın, daha güzelleri senin olsun :)
Eyvallah Önder, senin Type-R'da çok güzel :icon_tup:
Çok teşekkürler :)
Valla henüz noktayı koyamadık, bu rahatsızlıkla da zor koyarız gibi geliyo bana, çok teşekkürler :D
Teşekkürler kardeşim, ne kadar güzel olsa da EG gibi olamaz hic bi arabam .. O bambaşkaydı .. Sana da kazasız belasız kardeşim .. ;)
Valla görünce benim de alasım geldi, sonuç şekil 1-A :D
Teşekkürler, çevreden gelen güzel yorumlar insanın araba işinden aldığı zevki arttırıyo :)
Beğeniniz için teşekkürler :)
Teşekkürler, jantlar 16 ..
Çok çok teşekkürler amin Allah cümlemizin aracını nazarlardan saklasın ..
Lip EG kasa lipi, plastik olmasından dolayı bunu tercih ettim .. + lastikler de 195/45/16 koyduk, okuduğum yorumlarda herkes bu ölçüyü önermiş, tavsiyeye uyduk bizde .. :)
Eyvallah abim, seninkine de kocaman bi maşallah :)
Lipin işi tam manasıyla bitmedi, ufak bi işimiz daha var, piano black benim de aklıma geldi ama sonra vazgeçtim, belki bi ara denerim :) Amin Allah cümlemize kaza bela vermesin ..
Boşuna dememiş atalarımız yaparsan bağ olur, yapmazsan dağ, elimden geldiğince bişeyler yaptım bende işte .. :)
Sağolasın İlker, senin araba benimkinden çok çok iddalı, umarım ben de o seviyeye getirirm :)
Konuştuğumuz gibi bi buluşma şart, delsolclubtr :D
Valla maalesef diyerek başlıyorum, çok kıymetli arabalar, her konuda iyiler, küçük gibi görünse de içi mesela oldukça rahat, motor desen B16a2 ..
Ama zamanında farklı fantazilerin kurbanı olmuş bi çoğu, özellikle kırmızılar birer Ferrari çakması yapılmaya çalışılmış ..
Değil DelSol, marka model farketmeden orijinal kalan arabalar her zaman bi ayrı duruyo .. Umarım katliamcılar bu durumun farkına varır bi ara :)
Güzel yorumun için çok teşekkürler, renkli bijonlar da aklımda, renge karar vermem lazım ama önce ;)
Çok teşekkürler :)
Eyvallah paşam, daha güzelleri senin olsun dicem de, profil fotoğrafın tokatı basar bana şimdi :D
Dalgaya almadım be oluum, Japon olsun gerisi önemli değil, ama bi Subaru gibi olamaz, en azından benim gözümde .. :)
Teşekkürler, daha güzelleri sizin olsun :)
Sevin tabi DelSol candır abi :D Eyvallah cümleten kazasız belasız :)