Bu arada, güzel araba güle güle bin. Benim ilk arabam da bundandı. Makyajsız kasası ama. Keyifli arabadır. Biraz daha dolusu olsaydı daha iyi olabilirmiş ama allah kaza bela göstermesin.
Bu arada, güzel araba güle güle bin. Benim ilk arabam da bundandı. Makyajsız kasası ama. Keyifli arabadır. Biraz daha dolusu olsaydı daha iyi olabilirmiş ama allah kaza bela göstermesin.
Hayırlı olsun reno candır![]()
1993 Peugeot 106 1.4 - 1997 Citroen saxo 1.4
1995 Fiat Uno 70s 1.4 - 1992 Renault R9 1.4
2005 Renault Kangoo 1.5 dCi - 2005 Opel Corsa 1.3 CDTI
Hayırlı olsun iyi günlerde kullan
SKODA SIMPLY CLEVER
- Tatlı bi basıklık (belki) en az 5 cm düşürün sıkıntı olmayacaktır emin olun megan yüksekliği kötüdür kazasız belasız sürün yıkamada takılan biri olarak dizeldir nede olsa birşey olmazdeyip motoru sakın yıkatmayın benden tavsiyedizelden korkarım yılandan korkmadığım kadar
Şüphe , tek gerçektir ...
Basıklık elbet olur ama işte 3,5 başarımda 5 basamam babamda kullanıcak sıkıntı olur motoru tazyikli suyla yıkatma gibi bi fikrim yok altı elektronik devre doludur onlara zarar vermek istemem motor koruma kapağını çıkarıp yıkıycam geri kalan yerler içinde motor temizleme spreyi gibi bişey vardı sıkıyosun yağı kiri yere akıtıyor wd40 gibi bişeydi ondan almak istiyorum çıkmayan yerleride ovalayarak çıkarırım artık
Kardeşim Allah kaza bela vermesin inşaallah... Kendi paranla araba almanın hazzını hiçbirşeyden alamazsın. Uzun ömür binmeyi nasip etsin Rabb'im...
ℂ⋆Biz ki ustasıyız Vatan sevmenin.ℂ⋆
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)