ral plaka s14a. su an is guc mevzulariyla ugrasiyorum pek vaktim olmadi.. gozume tam olarak hos gozuktugu zaman foto eklerim.. ama trafikte sobelenirsem o ayri :)
Printable View
ral plaka s14a. su an is guc mevzulariyla ugrasiyorum pek vaktim olmadi.. gozume tam olarak hos gozuktugu zaman foto eklerim.. ama trafikte sobelenirsem o ayri :)
Anladim ;) hersey gonlunce olsun ins.
amin cumlemize insallah.. ;)
ral plaka aracınızda charger varmı acaba ben sanırım sürekli görüyorum kırmızı ral plaka 200sx sanırım o
charger derken?
supercharge?
oem turbo Charger zaten
maşallah hepsi kalem arabalar 06 rpm 41 de bende bu arada birkaç resim çaldım hakkını helal et
helal olsun hocam ;)
yan yan maşallah... :)
ayri ayri amin diyim o zaman :) tesekkurler
abi büyük fanınım :) bi tur versene :)
o gunleride gorucez ofli kardesim :)
Maşallah kazasız belasız sürüşler ..
amin.. teşekkür ederim
SBD yi Ankara'dan ben bir abım ıcın aracılık yapıp almıştık. Cemal abimizde ciddi anlamda s chassis in müdavimlerinden. İngiltereden orjinal ro-ta lar type-x body vs hersey tedarık edılmıstı. renginide değiştiren kendısı. sonra eskı sahıplerıne gerı verdı ıstemeyerek de olsa.... ondan cok ben uzulmustum. gecen ankaradaydım tesaduf gordum plakası degısmıs kendılerının RPS plaka suan :)
ama s chassis başka bir dunya kesınlıkle. Tr'de olmasada yakın bır zamanda Amerikaya yerleşmeyı dusunuyorum. evimi tutmadan once bir tane kesınlıkle alacagım tabi kişisel favorim One-via :)
Hepsi çok çok güzeller ancak RPM farklı geldi bana MaşAllah :)