ral plaka s14a. su an is guc mevzulariyla ugrasiyorum pek vaktim olmadi.. gozume tam olarak hos gozuktugu zaman foto eklerim.. ama trafikte sobelenirsem o ayri![]()
ral plaka s14a. su an is guc mevzulariyla ugrasiyorum pek vaktim olmadi.. gozume tam olarak hos gozuktugu zaman foto eklerim.. ama trafikte sobelenirsem o ayri![]()
ral plaka aracınızda charger varmı acaba ben sanırım sürekli görüyorum kırmızı ral plaka 200sx sanırım o
supercharge?
maşallah hepsi kalem arabalar 06 rpm 41 de bende bu arada birkaç resim çaldım hakkını helal et
NİSSAN 200SX S14A
AVK SERVİS
Orcunnn
Ecu Fast
THANKS
Maşallah kazasız belasız sürüşler ..
Volkan USER
34 BCS 55
34 FU 4885 - R53 Pepper White CooperS "SOLD"
34 BCS 55 - R56 Pepper White CooperS "Continues"
SBD yi Ankara'dan ben bir abım ıcın aracılık yapıp almıştık. Cemal abimizde ciddi anlamda s chassis in müdavimlerinden. İngiltereden orjinal ro-ta lar type-x body vs hersey tedarık edılmıstı. renginide değiştiren kendısı. sonra eskı sahıplerıne gerı verdı ıstemeyerek de olsa.... ondan cok ben uzulmustum. gecen ankaradaydım tesaduf gordum plakası degısmıs kendılerının RPS plaka suan
ama s chassis başka bir dunya kesınlıkle. Tr'de olmasada yakın bır zamanda Amerikaya yerleşmeyı dusunuyorum. evimi tutmadan once bir tane kesınlıkle alacagım tabi kişisel favorim One-via![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)