En son sanayiide gormustum , mevlam nasip etmiyo demekki :D gerci nasip etse bariyerlere yazariz orasi da ayri :D masallah abi eger bi gun babam gel sana turuncu bi nissan alalim derse kapindayim o kadar yakinim yani
Printable View
En son sanayiide gormustum , mevlam nasip etmiyo demekki :D gerci nasip etse bariyerlere yazariz orasi da ayri :D masallah abi eger bi gun babam gel sana turuncu bi nissan alalim derse kapindayim o kadar yakinim yani
1-3 ve 4. fotoğraflar yıkım olmuş bence ruh sağlığımız için artık kapatılmalı bu konu
Her sayfasını keyifle okudum:)
Ateş ediyor maşallahh
Ne yazim ne diyim ki laf yok tek kelimeyle mükemmel olmuş. Abi senin her araçta kesin böyle uğursuzluk oluyor ne çektin ya :D Lip harbiden on numara duruyor ama. Maşallah Allah kaza bela vermesin
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...28913592/detay aren abi satmayı düşünmüyodun hani yoksa aranız mı bozuldu kavga mı ettiniz izzet trip attı sende res mi çektin abi ? :D
Yok aramiz baya iyi :D eger satarsam izzetin abisini almama vize cikti :D ha satilmasa da izzete omur boyu binerim :D
izzetin abisi gtr35 mi :) :)
her görüşümde maşallah diyorum.. instagramda falan takipciyiz zaten :D o değilde iş için sermayesiz ortak alıyormusun? :D :D
seytan diyor ki git z4 u sat al bitane bundan cok rahat 10.000$ a falan bulurum. bir tane gri vardi almadim gri diye keske alsaydim
İzzete başkaları mı binecek yani :(
scliyelim cebeli tarık
''haramidereden çatapat ahmetin arkadaşlarıyız ?'' bu cümleye ciddi güldüm :D Konuyu okurken Underground 2 günlerime gittim. Hayal arabamız 350Z idi. Aman allahım. Aynı böyle sade ve şık yapardım abartıdan uzak... Bir gün nasip olır inşallah.
Bırak taşı, sinek bile değmemesi dileğiyle.. Emeğinden ziyade, bu işe ayırdığın parayı duysa kendinden geçecek onca insan varken parayı böyle bir zevke harcamak... En büyük hayalim. :Bravoo:
ne desen boş ne düşünsen hoş belki günah olacak ama söylemeden edemiyeceğim Rabbime çok iş düşüyor kem gözlerden koruması için özel bir melek lazım hep yanında dursun maşallah
rengiyle duruşuyla gerçekten kocaman bir maşallahı hakediyor..
Arabada kusur arıyorum resmen ama bulamadım :D
Büyük emek ve bütçe var.. Güle güle kullan.
maşallah herşeyiyle çok özel olmuş izzet, rabbim nazardan kazadan beladan korur inş :)
Konuyu güncel görünce "yine mi Lip " dedim. Maşallah aren reyiz. Yerine abisi gelecekmis oda hayırlı olsun şimdiden
haha bende de canlandığı anlar oldu olmadı değil :D
Allah razı olsun çok teşekkür ederim
hahaha şöyle bir karar aldım Z kesinlikle duruyor GC STI da duruyor bakalım yanlarına alırsak alıcaz bir şeyler :D
hahaha olum madem gördün neden gelmedin , bu arada çok fazla yol tutuyor iyi mi yaptım kötü mü bilmiyorum hahaha bariyer için çok çalışmak lazım gerçi bu işlerin şakası yok anlık :D
:D daha yeni başlıyoduk oysa ki :D
Allah razı olsun çok sağolun
Yok ya Z baya sorunsuz araba o konuda :D
yok vaz geçtik Z satılmıyor bir dönem öyle bir yangın yerine döndü ortalık ama gerek yok :D
:D yeap bakıcaz artık Z i satmadan alabilrsek güzel mesele
İş nedir sermayesiz işler çok sakat oluyo biliyosun aman diyim haha :D
bence hala şansın var :D almalısın
ASLA :D
SC 'liyoruz
Güzel dileklerin için çok ama çok teşekkür ederim benim de hayalimdeki arabaydı hala da öyle geceleri Z le uyuyorum Z le uyanıyorum haha
Çok teşekkürler gerçekten piskolojimi bazen bozuyo izzet kimsenin olmadığı saatlerde çıkıyorum artık yoğun trafiğe bile girmiyorum :D
Çoook teşekkür ederim
var var kusurları var ben görüyorum :D
Çok teşekkür ederim
Aman olum ağzından yel alsın la hahaha