Bence paylasilan fotograflardaki arka tamponlar abarti kalir :) sc yerinde olmus :)
Printable View
Bence paylasilan fotograflardaki arka tamponlar abarti kalir :) sc yerinde olmus :)
ben izzet'e video çekilsin derken bu kadar iddialı bir şey beklemiyordum slshlhjs
Geçen kırıntı da gördüm mekanda içinde de bakındım göremedim görsem selam verecektim.
Gerçekten canlı daha da bi mükemmel :)
Aklımız sadece biraz karışık :D teşekkürler
ikaşa stajer almaya başladık ilk alımımız 2 ay önce yapıldı haha Teşekkürler iyi dileklerin için
Kırmızıdaki Nismo tamponla ings çok benziyor zaten ama SC olursa baya eğlenicez sanırım
Adam biliyor da konuşuyor bitti mi askerlik ?
Beni de en çok Voltex GT cezbediyor ama işte direk gel beni bağla kanadı
İşte Ing's in çok güzel kanatları var ama voltex ing's gibi firmalarda 2500 usd + kanatlar bu kurlarla yara açıyor gerçekten
Abi aslında takipleşebiliriz super olur :D turbo çok risk abi yani ben daha eğlence peşindeyim
Çok teşekkürler :D
Sanırım biraz öyle olacak abim
Teşekkürler kral
Amansız bir mangal peşine aslan tepede tavsan miki filmi :D
kanka turbo için çok yaşlandım , uğraşıcak ne zmanım var ne de yüreğim sc candır gerisi zarar :D
SC şart sanırım artık ya :D
Buğra döktürüyor gerçekten bakalım bittiğine güzel bir anı olacak bence de
Salı gece bebekteydim ama kırıntıda değildim o bölgede tanıdığım güvendiğim tek vale hizmeti veren yer bebek kırıntı tek geçerim :D
başrollerini Aren Özgür ve İzzet Yıldızhan'ın paylaştığı; milyonların merakla beklenen filmi sKILLZ çok yakında
-film vizyona girmeden izleme şansı bulan ünlü yönetmen J.J.Abrams, Buğra Akpınar'ı övgü yağmuruna tuttu:cool:
http://i60.tinypic.com/2vm6kwy.jpg
Maşallah Kazasız Belasız.. Alet Gergin..
hahshsha @can2k best movie ever!
müdür 350z
İzzet :D Az Önce Buğra Akpınar İle The Makına Yı İzledim :D
Ne denir ki :) Koca bir maşallah. Hala lanet olası birer fakiriz :))
Devam etmeli ufak ufakta olsa bizde izlemeliyiz. Çok güzel Maşallah.
İyi eğlenceler.
Baştan aşağı konuyu okudum bide kendimi kıl zannederdim
Resmen servet dökülmüş , papaz büyüsüyle ekin basireti bağlanmış sağlam bir hoca lazım
Bakalım ilerleyen aşamalarda nelerini göreceğiz
Allah içine sindirerek kullanmayı nasip etsin
Video çalışmasıda efsane olmuş
Ya çocuk hahaha işsizlikte son nokta
Çok teşekkürler
Kimin yorumu bir de ya hahaha
Asıla asıla gider miyiz peki ? müdür 350Z 'le
Güzek iş çıkardı gerçekten ya :D
Çok teşekkürler :D
okan çok sağol :D iyi dileklerin ve yorumların için
Abi emeğine sağlık, kesene bereket.Çok merak ettiğim bi konu var ben bu arabayı Mert Gülay'ın e5 te takla attığı araba sanıyodum the makinada gördüm yeni halini bi yanlışım var galiba.
Sen cok yanlis geldin kardesim , arac Mertin takla attigi arac degil konusu var sorgulamalar bolumunde ama diyelim ki bu araba taklali , degil ama velev ki oyle ne yapicaksin cok merak ediyorum gercekten ? Bunun yeri burasi mi ? Cok sukur arabamin taklasi vs yok ama artik birilerine bir sey sorarken bir dusunun tasinin