User Tag List

Sayfa 5/16 İlkİlk ... 3456715 ... SonSon
292 sonuçtan 77 ile 95 arası

Konu: ''VE'' Karsinizda izzet :D

weST.27 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    14 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Resim bekleniyor

AyrtonSenna - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Devamı bekliniyor sabırsızlıkla
    Audi A4 1.8Tquattro B5-Audi A4 2.0Tquattro Manuel B7-Audi A4 1.8Tquattro B5-Audi A4 1.8Tquattro Manuel B6

OTOKAR&FOTON&İVECO
    Gaziantepli Kardeşler A.Ş

muratburunce - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    hızlı ve öfkeli serisini bu heycanla beklemedim ben nerde resimler
    •06 E 6577 - MAT BRAVO • / •06 ZOF 96 - CORSA GSİ • / •06 ZUZ 87 - 1.6 İES • / •06 JR 124 - F7R • / • 35 CSE 57 - İNTEGRA • / • 42 CNE 94 - VW Polo • / •34 ZR 3191 - Seat Cordoba •

Wankel Batu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    pc başında senı bekleyen 20 kişi var arenimo duy sesımızı
    Best German Engineering

Vorsprung durch Technik

CRX - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    okumayı sevmem bitti diye üzülüyom
    CAN CEYLAN

Arenimo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    44 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Sert geliyoruuuuuz degicek issiz gibi yaziyorum su an

johnie - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    19 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Arenimo Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Sert geliyoruuuuuz degicek issiz gibi yaziyorum su an
    bro, işi gücü bıraktık seni bekliyoruz. yayınla artık şu kalçalı fotoğrafları

hanz10 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ver açiyi öldürme paylaş

XoR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    253 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Otopark'ı gasp etmişsiniz 2 kişilik yere park edeni gördüm de komple kata park edenleri ilk defa görüyorum

Bizden bir yıldız kaydı, yine gökler aldı... Hepimizin başı sağolsun. Huzur içinde yat Alperim |RA|

DeliceBirkan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    beklemedeyiz

Post Thanks / Like
    Mentioned
    44 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Gavat spec single HKS ekzoz umuz tamamen bir hayal kırıklığı ,

Arada panpalarla buluşuyoruz falan

üstteki fotografta GTR catback takılı hali çok daha güzel görünüyor hem çift çıkış olunca amcalar ile de pek muhattap olmuyorsunuz sesin tarifi pek mümkün değil fly by çekmem lazım aslında ama zaman yok işlerin yoğunluğundan temmuzdan bu güne 100 Km bile yapamamışım , esnaf kişiliğimi konuşturup o klişe lafı kullanıyorum aman iş olsun da gerisi önemli değil haha , neyse başlıyoruz

Sonra başladım kafayı iyiden iyiye kırmaya kaç para lan dedim bir 350Z tamponu dolu mu boş mu dediler , dedim oradan bakınca boş kimselere mi benziyoruz ? far fıskiyeleri kapakları çeki demir kapağı arka bağlantı ayakları vs hepsi mi hepsi dedim rakamı çıkarttık , kasımpaşadan apaçi Selimin selamı var desek dedim yok eh dedim *iksmeseler bari dedik , beni Serkan kral gazladı ya dedim Arenjiiim ön paneli de al senin gibi birisi bence panel de alır dedi panelim de tamponum da aslında iyilerdi ama işte bendeki hastalık çıkan tamponum ve panel başka bir araçta kullanıldı , dedim verin bana ön paneli de verin lan dedim Aren ön 2 davlunbaz ve alt muhafazayı da sıfırla alttan bakınca ok gibi olsun dediler beni kalbimden vurdular ok gibi olsun denilince olucak abi orası ok gibi işle dedim verin başka var mı dedim istediğiniz bir şey NFS ya da GT da araba yapıyoruz ya sanki dedim haha

Her neyse , bir cumartesi sabahı kalktım maslak sanayiye gideceğim arabayı bırakıcam tampon sökülsün yenisi geliyordu çünkü hafta içi gitmeye pek zaman olmuyordu , mal değneği bir motorcu itü nun yokusundan yukarı geliyor ben de aşşağı iniyorum mal değneği arabaya bakarken dengesini kaybetti dengesiz motoru attı bildiğin motor yan düştü kaydı kaydı benim ön tampona güzel bir koydu Cwest lipimiz hakkı rahmetine kavuştu kaçayım derken de jantı kaldırıma dokndurduk mu ,

İndim arabadan gittim iyi misin var mı bir şeyin kardeşim yok ne olucak attı motoru mal olan bize oldu birden etraf toparlandı ya işte malesef Türkiyede güzel bir spor arabanız varsa damganız belli O.Ç. oluyorsunuz vs vs . hemen polis çağarın şikayetçi ol evladım dediler motorlu elemana ben tabi kısa süreli bir şok geçirdim , yaşı pek ve pek de bir ateşli amcayı dayanmadım yakasından çekip aldım bana bak sen dedim benim arabam şeridinde gelip çarpan motor yerde izi bile var çağardım çocuğu da gel dedim buraya var mı bir şeyin seni hastaneye götürürüm istersen dedim kolu ufak tefek çizilmiş ,

evet dedim ne yapıcaz abi motor emanet güzel , ehliyetin var mı ? yok güzel motorun sahibi ve ehliyetli birisi gelsin dedim , abi motorun sigortası da yok dedi , evladım dedim sen şaka mısın? abisi vs geldi gayet düzgün bir uslupla beyfendi geçmiş olsun dedi kaza böyle böyle olmuş dogrudur dedim , kardeşimin pek durumu yok dedi fakat üzerimize düşen bir şey varsa gerekeni yapalım dedi , sizin dedim canınız sağ olsun dedim ve arkadaşları gönderdim e zaten sıfır tamponum geliyordu bir de lipi yenileriz jant da çizildi tamaaam dedim işte şmdi jantı artık alıyoruz

söktüm ön tamponu olan lipe oldu ama sağlık olsun nazar dedik başımızın gözümüzün sadakası olsun dedik , ah etmedik ,

geldi tampon takıtık ,

Lipimizi birazcık bekledik

Lipimiz geldi ve tabi ki de jantlarımız da 9,5 10,5 +18 +22 et TE37 lerimiz geldi ve neochrome bijonlarımız da , yani baktıkça ulan diyorum iyi ki aldım sizi bana büyük balık kaçtı ama canım sağolsun dedim gönlumde 19 Enkei RPF01 vardı ama america'yı alt üst ettik malesef bulmadık 8,5 9,5 vardı içerde değil dolu dolu lipten offseti agressive fitment olsun istedim bulamayınca te37 alındı ,

daha sonra muayeneye gidildi tek kalemde geçtik eksiksiz 2 yıl kafamız rahat ,

varis arka carbon exhaust shield imiz de geldi ,

Arabayı ilk aldığımda baskı balat komple set olarak değiştim ama böyle tatsız böyle hoşuma gitmiyodu ,

dediler volanı değiş e şimdi açarsam ben eski baskı balatayı takmam e ne yaptık kaç para lan bir volan dedim ? kafamız bir miktar açıldı dedik haramidereden çatapat ahmetin arkadaşlarıyız ? yok o da olmadı CC clutch volanı asıldık hadi dedim baskı balatayı da set yenileyelim ya dedim araba 05 model alt üst merkezi de yenilesek mi gerek yok denildi peki dedim kötü mü olur yoo dediler onları da aldım , araba geldi 120 K kmlere neredeyse dedim ben şanzıman ve diff i de yenilerim abi deyince herkesin kafası açıldı kısa süreli bir aydınlanma oldu

şanzıman ve diff i de kovanları ile yeniledik benden çıkanlar şu anda başka bir araçta ve baya sorunsuz olsun feda olsun dedik akıllarda soru işareti kalmasın ,

araba çıktı bir yerde arbayı yıkattım karşı tarafta bir bölümünde cam filmi yapılıyor o bölümün önünde araba ve sürgülü kapıyı hunharca açınca bizim lipe geldi ve epoxy si patladı adam gariban yani lipi ödemesi imkansız ötesi orada fason cam filmi yapıyor dışardan koca adam eğildi büküldü abi valla özür dilerim öderim dedi ne kadar dedi fiyatını söyleyinceki yüz ifadesi gözümün önünden gitmedi dedim abicim senin canın sağ olsun teklif etmen yeter dedim , abi cam filmi yapiyim arabana dedi yok abicim sağ ol var ol söylemen yeter dedim ne yapıcan canını alamazsın ya dedim bizim çocuklara tabi herkes tilt oluyo yapma artık yeter yapma abi nazar göz işte ne diyeceksin ,
    3. de piyango kime vurursa miktim belasını dedim bu sefer haha ,

herşey iyi güzel mayısın başında rumeli hisarında kahvaltıya gittim , Lokma denen berbat mekana asla gitmem hayatımda 3 kere belki gittim bebek istikametinden geldim valeye dedim ki bak araba çok alçak kapıya konulucaksa bırakırım abi ne demek bu arabayı kapıya koyucaz hatta içeri bile iste sokarız gibi iddalı bir açıklama geldi ,

Cumartesi saat 11 aylardan mayıs yani millet birbirini kesiyo kıyamet yeri basiretim bağlandı çok az yerde valeye veririm arabayı verdik ve çıktık ,

benim araba şöyle ileri doğru bir gitti , sonra bir de hisara doğru bir gitti ve geldi e ben de kurtlu adamım ben dedim şu gözlüğü bir arabaya koyayım bari

bir indim baba lipi silmiş içinden geçmiş kırmış bağlantı yerlerini kırmış lip kasınca tamponu çizmiş falan yani orada birini öldürücem o raddedeyiz abi ben yapmadım dedi ama sakinleşemiyorum ,

kafayı koyup yığıcam yere neyse beyfendi siz oturun işte biz gerekeni yapıcaz vs vs denildi iyi kahvaltıyı yapıyoruz ama ben orada yokum bedenen oradayım ama ruhum çoktan ceza evine girdi adamı çıkışta vurucam çünkü ,

10 dakika sonra gittim işte abi biz vurmadık işte abi valla bunun parasını benden keserler ya dedim sigortanız yok mu yok , güzel sigortan varmı burada çalıştığına dair o da yok güzel dedim hiakey çok tanıdık ama dur bakalım çocukları aradım dedim böyle böyle artık hibe etme işte olay çıkart falan geliyoruz dediler geldiler 2 saat anlamsız bir muhabbet dediler tamam karşılıyoruz koca lokma 1 ay sonra şu gün öderiz dediler ortalama tampon sök tak boyat lip vs 4000 Tl leri buluyordu abi işte şu kadar verelim bu kadar verelim pazarlıklar falan aradan 1 ay geçti ki ben daha o gün asıldım lipi ,

o gün geldi 1000 tl verdi işletme kalanı elemandan al dediler adam gariban neyini alıcam adamdan baktım dedim kardeşim canın sağolsun senin işletmen bu kadarlık işletme işte dedim daha çalışanına sahip çıkmıyo ben sana sahip çıkarım dedim canın sağolsun dedim , helal mi abi dedim helal kardeşim dedim saldım gönlüm el vermedi , herkes malmısın yapma etme diyor da yapıcak bir şey yok Allah herkesin gönlüne göre versin kaşımızın güzümüzün sadakası olsun dedik ne yapalım

Böyle bir şey oldu sonra sağolsun it köpek aş nin official fotocusu Ali Bilal Battal sıkıldıkça çekiyor Ali Bilal GADDAR haha

HEDEF BEN MİYİM TAYFUN ???

en iyi popolar bu konuda

dedim ki ***** yaz artık ben bu arabaya abartmadan film çektirim yarım numara çekicektim oysaki ama ikaş farkı silecekler iptal 5 numara çekildi

ı wanna play a game jig saw dan sevgilerle ,

Post Thanks / Like
    Mentioned
    44 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Başka neler yapıldı , arabanın içi siyah tonları hakimdi benim gibi tekstilci birine yakışmıyordu bu kötü combine ,

tavanı söktürdüm ve siyah orjinal tavan kumaşı buldum siyah renk , tüm plastik aksam sırf bu işleri yapan birine gönderildi ve siyah renge çevrildi bildiğin orjinal desem inanır herkes

güneşlikler kumaş ama sökülüp yapılması imkansız press olduğu için biz de bunu fasan kumaş boyayan atölyelere gönderip boyattım arabanın içi aaa orjinal siyah belli denliyor şaşıranlar oluyor böyle bir model var mı diye ama nasıl yaptığımı anlatıyorum tabi ,

detaylarını bir ara çeker paylaşırım

madem dedim detaydydayız arabadaki tüm amblemleri ve çamurluk sinyallerini orjinalleri ile sıfırladım çok önemli şeyler bunlar çok ,

benim bu arabaya koltuk almam lazım dedim aradım taradım recaro sportster cs almalıyım dedim aldım ,

burada gözüküyor içi kaplanırken kemerleri de turuncuya çevirmiştim ,

malesef koltuklar yüksek oldu hayallerimin koltuğu da olmadı koltuklar da bana kaçtı kısacası

şimdiki hedef recaro pole position o da olucak o da

neyse ben bu arabanın poposuna kanat takarım dedim baya bir stalkladım nasıl bir kombine yapmalıyım diye ,
    Nismo V3 yani 380 RS kanadına karar verdim ilk görenler eh falan diyodu ama şu an herkes kanada aşık

bir şey eksik diyodu herkes ama ben biliyordum ne eksik o oval hattı kırmam gerekiyordu ve carbon nismo add onları da aldım

Abi yine bir şey eksik deniliyodu dedim biliyoruuuum ,

ASM Carbon Side Skirts

Saat gece 1 falandı side skirtlerim takıldı

End of part 2

öldürücü sonuç için hazırsak bir ara verip yağıyorum

Ome_RS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ne basiretsizmiş o ön ek ya

serqan23 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Nazarin da *oku çıkmış resmen devamını sabırsızlıkla bekliyorum
    34 DF 2123 MEGGY COUPE
    34 BK 690 VTİ
    34 UHC 22 FİESTA S
    34 YM 0023 E46 3.18İ
    34 ECN 72 E36 3.16İ

muratburunce - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    finishim
    •06 E 6577 - MAT BRAVO • / •06 ZOF 96 - CORSA GSİ • / •06 ZUZ 87 - 1.6 İES • / •06 JR 124 - F7R • / • 35 CSE 57 - İNTEGRA • / • 42 CNE 94 - VW Polo • / •34 ZR 3191 - Seat Cordoba •

Draniela - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    8 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    herkes beklemede anlaşılan fena yardırıyor hadi bakalım
    Semih Kurtulmuş
    Adventurer Engineer

Post Thanks / Like
    Mentioned
    44 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ve izzetin son ve güncel hali ,

Arkadaşlar fotoğraflardan önce beni sever sevmezsiniz ama bir maşallahı esirgemeyin kadın satmıyorum , silah kaçırmıyorum madde tacirliği yapmıyorum işimize gidip geliyoruz hahaha Allah herkesin gönlüne göre versin umarım herkes bir gün hayalini kurduğu ne varsa kavuşur ,

O zaman evlerine roket atar mutluluklar dilerim ,

bir çok 350Z sayfasında fotografları da çıktı 1 tanesini paylaşıyorum ,

okuduğunuz ve zaman ayırdığınız için çok ama çok teşekkür ederim

Çok fotoğraf var ama ABB ye bastırmak lazım gece çekimleri vs de var bu hafta S2000 ile birlikte fotografları vs de çekilicek ,

Ayrıca geçen hafta aracımı Detail Works Murat abilere bıraktım çıktı ve şu an üzeri örtülü garajda uykusuna daldı izzet

arifba - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Maşallah valla emeğine sağlık..

MCN21 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    22 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Aren tekrar da maşallah. Elini attığın her arabayı kusursuzca güzelleştiriyorsun. Sakınan göze hep çöp batmış bundan sonra senin tabirinle "OK" gibi kazasız sıkıntısın binersin umarım

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)