Maşallah kazasız belasız..
basıklığı çok guzel maaşallah kazasız belasız
☻/
/▌ ''J.Я OKÇU''
/ \
,43 AZ 886 BMW 1.16i F20,41 UZ 106 İNDİGO GTi,43 SA 222 Corsa C Air Honda VTEC2 43AV306 MK5 Golf TSi 43 AE 577
2.5 ay kadar aracım hakkında paylaşım yapamadım çünkü hala içime sinen bir jant bulamadım ve aracımla hiç bir şekilde oynama yapamayınca biraz can sıkıntısı ve jant için biriktirmiş olduğum parayla neler yapabilirim dedim ve orjinal teybimden kurtulup tesisatımda set olarak kullandığım "Nakamichi" nin teybi ile kafalık takmaya karar verdik. Midler olsun basslar olsun en azından %40 oranında artış gösterdi. Bu durum memnun edici oldu fakat hala aradığım jantları bulamadım
![]()
Çooook yoğun bir iş koşturmacasının arasında boşluk bulup aracımla ilgilenemedim. Aslında bir bakımdan da iyi oldu düşünmem için çok zamanım oldu ve oem jantın daha iyi durcağını düşünerek jantlarımı aldım.
Hemen arkasından ise 400 er rms nakamichi ton baslarından sonra biraz desibele yoğunlaşıp 750 şer rms RE Audio ları yeni kabiniyle birlikte monte ettik.
Ve Tabii ki onları beslemek için güç kablosunu 0GA olarak değiştirdim aynı zamanda MAcouistic 2000.1D amfi taktım
![]()
Maşallah , kazasız belasız sürüşler.Araç tam tadında olmuş , ne eksik ne fazla.Belki kapı kolları boyanabilirse daha iyi durur.
masallah kazasız belasız ön basıklıgı yaymı coılmı
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)