FK coilover hakkında bilgi verebilirmisiniz.
Nereden ve kaca aldınız, sertlik ayarlı mı ve sertlik ayarlı degilse eger konforu nasıl?
FK coilover hakkında bilgi verebilirmisiniz.
Nereden ve kaca aldınız, sertlik ayarlı mı ve sertlik ayarlı degilse eger konforu nasıl?
Coil Over Takılı Olduğu Araç Komple Orginal AC Schnitzer kendim bizzat kullandım konforu çok iyiydi sertliğini denedim ses veya tıkırtı duymadım en büyük özelliği savurmaması aracı çok iyi tutuyor ama sertlik ayarlımı diye soracak olursanız tam net bilmiyorum sorup öğrenirim ustadan. Fiyatı konusunda motor şanzıman diferansiyel şaft daha bir çok parça aldığım için
ön arka diskler balataları dahil coil over 1200 TL yazı bana fiyatı sizi şaşırtmasın İkram yaptı ama gerçek değerini öğrenip size mesaj yoluyla ulaşırım.
Çok Teşekkürler Arkadaşlar![]()
Maşallah abi, normalde bu tarz renkleri şahsen sevmiyorum ama nedense çok yakışmış...Benim hesap sevmeyene sevdirecek cinsten bir şey çıkmış ortaya.
Z3 jantları ile görüntüsü efsane olur diye düşünüyorum.Ayrıca arka stopların da değişeceğinden bahsetmişsiniz, bunun yanında sislerdeki filmleri de sökerseniz çok daha kaliteli duracaktır bence.Kazasız belasız sürüşler dilerim abi.
''Ağırbaşlı ve zarif bir şekilde süzülüyorum.Gözüm hep Yıldızda ama, aksi mümkün değil ki, sanki yol gösteriyor.''
Heyy maşaallah bee, herşeyiyle çok güzel. Allah kaza bela vermesin
İnsanları, yalan söylediklerini anlayacak kadar tanımak istemiyorum.
Maşallah hocam renk 10 numara olmuş, aracın işlemleri tamamen bittikten sonra yeni fotolarını merakla bekliyoruz![]()
"Bu ülkede ilgililer bilgisiz, bilgililer de ilgisizdir."
Maşallah
Marşpiyerler ters takılmış, onları da düzeltin birara
Hayırlı olsun, güle güle kullanın.
Orjinal stoplar ve motorsport jant bulunabilirse harika olur.
stopları zaten değişcekmişsiniz onun harici çok güzel araç, spiderlar çok güzel duruyor orjinal olma ihtimalleri var mı?piyasadaki spider replikalarının orjinal jant ile alakaları olmadığı için soruyorum bunlar birebir orjinale göre yapılmış
maşallah gerçekten çok hoşuma gitti.Kazasız belasız.jant-stop +1 diyorum bende![]()
Sizin Maymun Olmanıza Darwin de Şaşkın.
Belly Detail
Sislerdeki folyoları söktüm Güncel fotosunda görebilirsin Kardeşim yükleyince
Güzeldileklerin için Teşekkür ederim
Teşekkür ederim Ben bunca zaman neden BMW binmediğimi Sorguluyorum kendime
Amin Çok Teşekkür ederim.
Nasipse 1 haftaya kadar yüklicem fotoları
Jant seçinimini yaptım artık
Teşekkür ederim Marşpiyeller Ters biliyorum ama sol taraf normal silikon ile sağ taraf cam silikonu ile yapıştırılmış kırmaktan başka çarem yok yeni iki taraf alıp değiştiricem)))
Çok TeşekkürlerHerkes Motorsport diye ısrar ediyor ama ben ofsetli janttan yanayım
Teşekkür ederim
spiderlar orginal değil ama germany replikası çok orginal duruyor Gören 100 kişiden 95 orginal sanıyor
Teşekkür ederim
Çok teşekkürler
Herkese güzel dileklerinden dolayı çok teşekkür ederim Arkadaşlar Gerek Özel Mesaj Gerek burdan Motorsport Jant Sesi Çoğaldı Fikir almak adına aracın bir tarafında motorsport jant deneyip fikrinize sunucam Tekrar Teşekkür ederim
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)