maşallah kazasız belasız bu araç istanbuldayken ben niyetlenmiştim son anda satılmıştı![]()
maşallah kazasız belasız bu araç istanbuldayken ben niyetlenmiştim son anda satılmıştı![]()
•06 E 6577 - MAT BRAVO • / •06 ZOF 96 - CORSA GSİ • / •06 ZUZ 87 - 1.6 İES • / •06 JR 124 - F7R • / • 35 CSE 57 - İNTEGRA • / • 42 CNE 94 - VW Polo • / •34 ZR 3191 - Seat Cordoba •
Maşallah..
Saolasın amin cümlemize
saolasın evet aracın epey talibi varmış sahibiyle telefonda uzun uzun konuşmamın sayesinde ist.gelip boş dönmedik sahibi telde ne dediyse öyle bi araçla karşılaştım daha iyileri sizlere nasip olsun
saolasın![]()
Clio RS
VT 194 106 GTİ
FUB 74 EG Sİ
ßazen Gerekeni Değilde ,Yakışanı Yapmak Gerekir[/B][/COLOR][/B]
Bende Si alalı yaklaşık 3.5 sene oldu. Tadı bambaşkadır. Artık aramızda bir bağ olduğunu düşünmeye başladım. Sürüş keyfi başkadır EG kasaların. Bakımları düzenli ve itinalı yapıldığında seni asla zora, sıkıntıya sokmaz. Hayırlı olsun diyeyim. Kazasız, belasız sürüşlerin olsun
Eyw.sağolasın ama benimkisinin plakası Fub 74
Clio RS
VT 194 106 GTİ
FUB 74 EG Sİ
Bi güncel çekelim hafta sonu detaylı bir temizlikten sonra telefonla bikaç kare çekip paylaşmak istedim
![]()
Clio RS
VT 194 106 GTİ
FUB 74 EG Sİ
masallah kardeşim hayırlı olsun kazasız belasız inş![]()
06 EU 8539 HONDA CİVİC 1.5 EX
06 RE 759 HONDA CİVİC 1.6 Sİ
06 RDL 69 HONDA CİVİC 1.6 Sİ
42 DYC 40 HONDA CİVİC 1.6 Sİ
06 RD 115 HONDA CİVİC 1.6 Sİ
06 ZDB 89 HONDA CİVİC 1.6 Sİ
Bi Güncel Daha Olsun
Bijonlar takıldı
Cam filmi
Omp Direksiyon
Indash Teyp vs.
Şimdilik Bukadar Yakında Yapılan Değişiklerle Sizlerle Paylaşmaya Dewam Edeceğim.İyi Kötü Yorumlarını Beklerim.
![]()
Clio RS
VT 194 106 GTİ
FUB 74 EG Sİ
maşallah tam kıvamında. egsoz ağzı biraz büyük gibi ama.
Masallah kazasiz belasiz
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)