Hayırlı ugurlu olsun. 206+ stoplardan takarsanız cok yakısacagını dusunuyorum.
Maşallah Mustafa alet kendini belli ediyor , ufak dokunuşlarla daha da iyi olacak![]()
Kazasız belasız günlerde kullanasın![]()
Jackson Racing Supercharger Setup / Nardo Fn2 TypeR
Egzoz günceli sayfa 2 sesi mükemmel tam ama tam istediğim gibi oldu sadece silencer gerekiyor böyle biraz başım belaya girer yüksek devirlerde 2 milyar versen böyle tatlı tadında sesi yakalayamazdım. egzozcu şuayipe gittim ama malesef bana 50-100 tl edeceğini söyledi egzozun bana 1100 tl lik egzoz çıkarttı ve ardından dediği kelime beni şok etti hiçbir işe yaramaz bu aldığın egzoz hem sahte hemde sadece teneke sesi verir dedi ama senden 300 tl ye alayım dedi bende direk çıktım egzozcu seçkin ustanın orada taktırdım bal kaymak oldu
![]()
YamahA Xmax 250 ABS
malesef bu tarz insanlar çok kendi malını övüp elindeki malı kötüleyen... araca maşallah allah kazasız belasız sürüşler nasip etsin ses videosunu bekliyoruz en kısa sürede merakla![]()
•06 E 6577 - MAT BRAVO • / •06 ZOF 96 - CORSA GSİ • / •06 ZUZ 87 - 1.6 İES • / •06 JR 124 - F7R • / • 35 CSE 57 - İNTEGRA • / • 42 CNE 94 - VW Polo • / •34 ZR 3191 - Seat Cordoba •
aynen az daha kündeye geliyordum hemde çok pis kafamı karıştırdı egzozumu aldığım kişiye de güvendiğimden bir düşüneyim dedim egzozu aldığım gibi başka bilindik bir egzozcuya gittim oda içimi rahatlattı.
şuayip egzozcuya inanmayışımın tek sebebi iskender usta gibi birinin yaptığı spor tüpe beş para etmez buna hiç olmaz olsada ses vermez deyişi beni uzaklaştırdı.
YamahA Xmax 250 ABS
Böyle tipler piyasada gerçekten çok fazla maalesef, 1-2 keserek git gel yap adamın dükkanın önünde duysun bakalım..
Araca maşallah, sevmiyodum bu arabaları ama bi sempati başladı bi video felan mı olsa acaba![]()
•06 E 6577 - MAT BRAVO • / •06 ZOF 96 - CORSA GSİ • / •06 ZUZ 87 - 1.6 İES • / •06 JR 124 - F7R • / • 35 CSE 57 - İNTEGRA • / • 42 CNE 94 - VW Polo • / •34 ZR 3191 - Seat Cordoba •
Şuayip aklı sıra kendi elindeki egsozu satacak sana
Bende 6n2 varken bundan ses çıkmaz arabayı değiştir demişti. Ramazan usta var seyhan maliyenin orda o yapmıştı sonra ordan geçerken bakakalmıştı
Güzel gözüküyor araç allah kaza bela vermesin bence stopları değiştirme çok şık duruyor
video akşam çekeceğim inşallah şuan patron karşımdasesi duysanız gerçekten bütün arkadaşlar hayran kaldı tonla para döksem vallaha istediğim bu sesi yakalayamazdım eminim çünkü abartı bir ses çıkmasını istemiyordum. çok teşekkürler
buldum çok teşekkür ediyorum 50 tl ye yaptıracağım egzozu taktırdığım yerde p.tesi.
birdaha bırak göstermek için o yoldan geçmem 1,000 tl çöpe gidecekti birde diyor çöpe atacam senden 300 tl ye alıp zaten sahte bu diyor çık yıkarı kata bak bir sürü var seç 50 tl ye verim diyor
çok teşekkürler
YamahA Xmax 250 ABS
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)