User Tag List

Sayfa 5/9 İlkİlk ... 34567 ... SonSon
159 sonuçtan 77 ile 95 arası

Konu: Ae101 Kaporta Boya Onarım

e.adakale - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    maşallah kazasız belasız tamponlar işlemler bitince çok şık olmuş shop la te37 de noktayı koymuş.
    HERKES KAZANDIĞI KARŞISINDA REHİNDİR

Bluttbeton - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Güzel olmuş güle güle kullan ama gözüme takılan bir kaç nokta var
    Reflektörle stopların arasında ton uyuşmazlığı var bence stop ve reflektörleri bi parlat ya da stopların orijinal değilse 1 takım orijinal stop bul.Sisleri de xenon koymamışsındır inş sis de xenon a fena sinir oluyorum çok göz alıyor.
    Alıntı GSİ CLUB Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Maşallah kardeşim,fx tam soğudum derken şimdi jant yerine fx mi alsam diye düşünmeye başladım Te37,bronz 16 spoon v.b düşünebilirsin.Şahsen ben te37 düşünüyorum.kazasız belasız.beyaz ae101 candır
    Ayarlarız tamponu ayarlarız hallederiz

exvitermini - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    maşallah kazasız belasız kullanın.bence volk ce 28 in ofsetlileri var onlarda yakısabilir.

Havayı Koklayan Adam Redfish16V - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    152 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Bluttbeton Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    He ya benim tampon hazır zaten kardeşim
    Progressive Trance & Progressive House Music Producer.
    Spotify : https://open.spotify.com/artist/24ek...jQ&dl_branch=1

MehmetOrkun - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı sercanavcı Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ön taraf yıkım olmuşş dostum çok iyi güzel bi jantla yere gömmek kalmıs sadece güle güle kullan
    Teşekkürler, basma şansım başka yok malesef çünkü konforu çok iyi eibachın. onun yerine 16 jant takıp çamurluk arasını kapatmak istiyorum .

Alıntı soch-vtec Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Allah kaza bela vermesin çok şekil olmuş... Maşallah
    TEşekkürler

Alıntı Emre-U Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Te37 nokta atis olur hocam.
    Lip olarak ta kibar birşeyler arıyorsan. Ezlip'i tavsiye edebilirim.
    MaşAllah kazasız belasız.
    te37 e doğru gidiyoruz zaten ama acele etmeyeceğim uygun fiyata bulabilirsem alacağım . Ezlip evet düşündüm ama direk ek plastik almak istiyorum.

Alıntı Seven7 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Maşallah Allah kaza bela vermesin, özellikle önden çok çok iyi olmuş araç. Sisler nokta atışı. Varsa imkanın plakayı sök ön taraftan, daha güzel duracağına eminim. Yada en kötü sağ alt kısma koy böyle dişlek gibi durmasın.

Onun dışında bence arka tarafı boş bırakan spoiler. Yazıların olmaması emekli öğretmen arabası modundan çıkarmış. Bence geri takmayın. Ayrıca arka tarafa plakalık gerekiyor, böyle fazla beyaz kalmış. Güzel bir egzoz ile de sonlandırabilirsiniz.

Jant konusunda da eğer biraz daha basmazsan arabayı te37'ler de emanet durabilir. Denemek lazım. Beyaz arabaya bronz jant çok yakışıyor ayrıca, gold çok sade kalıyor.

Nazar değmesin. Tekrardan Maşallah.
    Baya sesli güldüm , dişlek demek haha . Şimdi çıktım baktım da harbi öyle bir görüntü var . Ama plakanın başka yerde güzel duracağını düşünmüyorum .

Arka taraf için evet anatomik spoilerimizi takacağız yarın inşallah . Yazı konusunda o kadar alışığım ki bilmiyorum takabilirimde yada trd yazılarım var onları takarım. Arka plakalık evet olabilir belki oraya renk katabilir, yalnız küçük bir sorunumuz var plakalık yerinde plakalık koyacak boşluk yok plakaya sıfır ayarlamışız . Egzoz düşünmüyorum ama egzoz ucu düşünüyorum öyle sade birşey . Acaba ses çıkarmayan son susturucu varmıdır ? böyle nikelajlı güzel tipte ? Teşekkürler Amin

Alıntı GSİ CLUB Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Maşallah kardeşim,fx tam soğudum derken şimdi jant yerine fx mi alsam diye düşünmeye başladım Te37,bronz 16 spoon v.b düşünebilirsin.Şahsen ben te37 düşünüyorum.kazasız belasız.beyaz ae101 candır
    Fx iyidir ya . Spoon düşünmüyorumda te37 olabilir veya ona benzer . Teşekkürler

Alıntı m.kaan46 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    etkileyici olmuş ama ustanız galiba astigmat eğiklik çok var en yakın sağlık kuruluşuna gitmeli
    şaka bir yana cidden çok emek var çok güzel olmuş ama jantların sanki değişmesi daha iyi olacak gibi ama tabi bütçe ve tercih meselesi.arka plakalık aydınlatması olması lazım ona dikkat edin .
    maşallah tekrar
    Bakalit yapan usta arkasından konuşmayayım neyse boşverelim, boyacım saolsun bir gün bunun ile uğraştı. Ama bu tampon çok gitmez bi vurumluk canı var acilen bir orjinal tampon bulmam gerek. Jant evet bunların 16" bulsam alır takarım, ama te37 düşünüyorum bakalım . Plakalık aydınlatması için ufak bir kaç tane led koyacağım görünmeden inşallah. Teşekkürler

Alıntı berkay_aydin Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    maşallah çok güzel olmuş, jant eksiği kalmış sadece
    Teşekkürler , inşallah bir gün alacağız onuda :P

Alıntı e.adakale Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    maşallah kazasız belasız tamponlar işlemler bitince çok şık olmuş shop la te37 de noktayı koymuş.
    Teşekkürler arka tampondan çok korktum olmayacak diye ama oldu çok şükür .

Alıntı Bluttbeton Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Güzel olmuş güle güle kullan ama gözüme takılan bir kaç nokta var
    Reflektörle stopların arasında ton uyuşmazlığı var bence stop ve reflektörleri bi parlat ya da stopların orijinal değilse 1 takım orijinal stop bul.Sisleri de xenon koymamışsındır inş sis de xenon a fena sinir oluyorum çok göz alıyor.

Reflektörün kenarlarında içten tozlar var siyah siyah ve kararık gözüküyor, aslında reflektörün orta rengi ile stopların rengi aynı. Benim aracın stopları orjinal ama reflektör pis . Biraz cesaret gelsinde reflektörün camını söküp temizleyeceğim. Bi xenon olmadığı sürece xenon kullanmam kendime sövdürtmem ve karşımdakini tehlikeye atmam. İnsanları düşünmek gerek insan olmak gerek diye düşünüyorum . Gün ışığı var normal olarak belki sarı yapabilirim ama .

Alıntı exvitermini Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    maşallah kazasız belasız kullanın.bence volk ce 28 in ofsetlileri var onlarda yakısabilir.
    Baktımda hoş duruyor jant modeli belki buralarda bulup deneme şansım olursa alabilirimde . Teşekkürler
    RollaFx Eibach Pro-Kit <--> FX Ön Tampon ,Usdm Arka Tampon,Stop ve Reflektör <--> Parlak Siyah Panjur <--> Kristal Kara Far <--> Anatomik Spoiler <--> Pioneer Müzik Sistemi-etna81.blogspot.com.tr

BuğraTuna34 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Maşallah önden görüntüsünü çok beğendim. Arkadan egzost, pleksi plakalık, spoiler çok daha güzel olacaktır.Jant konusunda arkadaşlara katılıyorum te37'ler çok şık duracaktır. Maşallah kazasız belasız

MuzafferKirli - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Cok farklı ve şık olmus, ALLAH Tekerine taş değdirmesin.
    Slammed Society Corci !

sinanbaysal - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Masallah Mehmet cok guzel olmus aracın cok begendım.. Beyaz baska bı dunya ae101 de ben kendı aracımdan sogudum Cupra lıp takmalısın mutlaka ben denemıstım cok guzel olmustu fakat takmak nasıp olmadı.. Yazıları sokmen ıyı olmus fakat spoıler takıcam demıssın sakın takma zaten jantlarda da sozumu dınlemedın bunu barı benım dedıgım gbı olsun :P Arka tamponuda kafaya takma sımdılık ıdare et buluruz orjınalını ısıklandırmayla flan da ugrasma ben 1 sene ısıklandırmasız gezdım ve vızeye gırdım hafıf kusur olarak gectı Baska dıyecek soz yok gercekten cok begendım ınsallah kazasız belasız agız tadıyla bınersın bende arabamı sattıktan sonra baska bır ae101 ıle bomba gıbı gelecegım

ahmet43 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    maaşallah kazasız belasızz
    ☻/
    /▌ ''J.Я OKÇU''
    / \
    ,43 AZ 886 BMW 1.16i F20,41 UZ 106 İNDİGO GTi,43 SA 222 Corsa C Air Honda VTEC2 43AV306 MK5 Golf TSi 43 AE 577

Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı BuğraTuna34 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Maşallah önden görüntüsünü çok beğendim. Arkadan egzost, pleksi plakalık, spoiler çok daha güzel olacaktır.Jant konusunda arkadaşlara katılıyorum te37'ler çok şık duracaktır. Maşallah kazasız belasız
    Ses çıkarmayan egzoz varmı acaba? böyle nikelajlı susturucusu filan ? görüntü yapacak. Te37 düşünüyorum bakalım teşekkürler.

Alıntı MuzafferKirli Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Cok farklı ve şık olmus, ALLAH Tekerine taş değdirmesin.
    Teşekkürler

Alıntı sinanbaysal Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Masallah Mehmet cok guzel olmus aracın cok begendım.. Beyaz baska bı dunya ae101 de ben kendı aracımdan sogudum Cupra lıp takmalısın mutlaka ben denemıstım cok guzel olmustu fakat takmak nasıp olmadı.. Yazıları sokmen ıyı olmus fakat spoıler takıcam demıssın sakın takma zaten jantlarda da sozumu dınlemedın bunu barı benım dedıgım gbı olsun :P Arka tamponuda kafaya takma sımdılık ıdare et buluruz orjınalını ısıklandırmayla flan da ugrasma ben 1 sene ısıklandırmasız gezdım ve vızeye gırdım hafıf kusur olarak gectı Baska dıyecek soz yok gercekten cok begendım ınsallah kazasız belasız agız tadıyla bınersın bende arabamı sattıktan sonra baska bır ae101 ıle bomba gıbı gelecegım
    Teşekkürler sinan , senin emeğinde var bu araç üzerinde hakkını helal et. Cupra lip düşünüyorum ama oval yerlerde nasıl olur bilemiyorum . Anatomik spoiler takmak istiyorum ya en azından bi deneyelim bakalım olmadı sökeriz . Jant konusunda bunları satabilirim te37 alabilirim o yüzden böyle oldu . Arka tampon uygundan bulabilirsek iyi olur . Işıklandırma hazır zaten fotoğrafını atarım sisleri yakacağım bu akşam birlikte fotoğraflarım. Çok teşekkür ederim sinan seninle yardımın ile oluştu araba . İnşallah sende yap birlikte fotoğraflanalım .

Alıntı ahmet43 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    maaşallah kazasız belasızz
    Teşekkürler
    RollaFx Eibach Pro-Kit <--> FX Ön Tampon ,Usdm Arka Tampon,Stop ve Reflektör <--> Parlak Siyah Panjur <--> Kristal Kara Far <--> Anatomik Spoiler <--> Pioneer Müzik Sistemi-etna81.blogspot.com.tr

Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Küçük bir sürpriz Sahur sonrası

Bunlarda ekler

RaiTheRe - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Maşallah çok güzel olmuş. önden de gayet agresif duruyor Allah kaza bela göstermesin.
    Kaishakunin !!!

kkursat01 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Walla kocaman maşallah araca

cagataayk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Beklediğimden daha güzel olmuş emeginize saglik, kazasiz belasiz inşallah

sinanbaysal - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Arka plakaya mutlaka plakalik koymalisin kanka plakada cercevesiz olunca bi garip durmus

Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı sinanbaysal Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Arka plakaya mutlaka plakalik koymalisin kanka plakada cercevesiz olunca bi garip durmus
    Plaka koyacak yer yok plaka tam sıfır oturdu, ama tamponun plaka kısmını siyaha kaplayayım diyorum belki farklılık yapar. Egzoz ucu , spoiler ve trd yazıları ile toparlanır heralde

pejoemre07 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    allah kazadan beladan korusun maşallah sislere xenon düşünürmüsünüz mavi renk bence çok iyi tamamlar

enesbeyter - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Hemşo bu kadarını beklemiyordum açıkçası çok güzel olmuş aracın maaşallah diyeyim
    Sadece arka taraf sanki öne göre biraz sade kalmış ama yapacaklarınla hallolur(spoiler egzos ucu vs.) kazasız belasız inş.
    Ne Mutlu Türküm diyene! K.Atatürk

Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Teşekkürler arkadaşlar . Bakalım değişikliğe devam ediyoruz. Sis farın birinin ampülü kesti zaten .

Anatomik spoiler için örnekler aşağıda ne dersiniz ?

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)