tekrardan VTI tekrardan ö.F.e klasigi maşşallah![]()
Kanka Allah kazasız belasız binmeyi nasip etsin, duydum çok sevindim.. yakışır Allah utandırmasın. ne sosyal ağ ne de telefonum var şu an arayıp tebrik edemiyorum. Bu arada Süperman logoların ulaştı mı kanka?
"UE 9690" "Stock GTI-6"
"KaNGrey 306" "Stock GTI-6"
kankam benim Allah kazadan beladan uzak tutsun , tr de bu arabaya en yakışacak tek isim sensin
Maşallah![]()
Jackson Racing Supercharger Setup / Nardo Fn2 TypeR
gördük inceledik...mükemmel...Allah kaza bela göstermesin Ömerim...![]()
tunceR´isimli üyeden Alıntı
şu vtec alma olayınıda amma abarttılar. alcan bomboş vti yi 24-25 liraya, elin 106 sı saxosu koycak 5 boy görcen sonra amcayı,teyzeyi.
Nokta gerçekten,face'den gördüğümde inanamamıştım,sizin elerinizde kalitesi bir kat daha artmış gerçekten bu satılmaz ve bu şekilde uzun yıllar binilir...Maşallah,kazasız belasız...
allahım nasıl bir güzelliktir bu maşallah kazsız belasız ben bu araca binmeye bile kıymam parça eklemeyi geçtim
•06 E 6577 - MAT BRAVO • / •06 ZOF 96 - CORSA GSİ • / •06 ZUZ 87 - 1.6 İES • / •06 JR 124 - F7R • / • 35 CSE 57 - İNTEGRA • / • 42 CNE 94 - VW Polo • / •34 ZR 3191 - Seat Cordoba •
Kankacım maşallah yine bir bebek bulmuşsun sanada böylesi yakışırdı kazasız belasız binmen dileğiyle![]()
dragcartel TypeR
mapped by DR ECU DynoDynamics:247.1hp with 97 octane
App ve ufaktan bir yay güzelliğine güzellik katar Ömerim. Hayırlı uğurlu olsun Allah kaza bela göstermesin![]()
App plaka ve pleksik plakalık için ulaşabilirsiniz. Ailenizin Plakacısı
www.instagram.com/kokumerkezi
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)