Jantları beğenen var mı ya ?
Kazasız belasız kardeşim :)
Printable View
Jantları beğenen var mı ya ?
Kazasız belasız kardeşim :)
kafalık ekranları hiç olmamıs çok sırıtmış. enazından üstüne bir kılıf gecirilebilir hırsız vs icinde.
onun dışında motoru fark etmeksizin birtürlü sevemedim kanatsız evo/subaru ikilisini
İnşaallah kardeşim bu değerli yorumlardan sonra cam üstü spolier kafama yattı...Hayırlısı olsun bakalım...
Teşekkür ederim dostum...Dediğine katılıyorum...Alışılmadık bi görüntü var ondan dolayı tuhaf duruyo...
Şimdi söylemek istediğini daha iyi anladım üstad...Aklıma yatmadı değil...Bakalım yakın zamanda yaparız inşaallah...
Değerli yorumun için ve ayrıntılı resimler için teşekkür ederim üstadım...Nedendir bilmiyorum ama jantlar benim çok hoşuma gidiyo...Jant değilde Spoiler bu topikten sonra muhakkak ele alacağım konulardan birisi...Biraz zaman geçsin Allah'ın izniyle onuda yaparız...
Çok teşekkür ederim dostum beğendiğine...Fakat kafalıklar gündüz gözüyle kötü görünebilir...Karanlık çöktüğü zaman kafalıkların mas mavi ışığı arkaya vurduğunda çok şık bir görüntü oluyo...Karanlıkta görsen emin ol düşüncen değişir dostum...:icon_tup:
Kardeşim bahsettiğin araba 16LM824...2 Hafta önce piyasaya çıktı o araç...Seyfullah kardeşimi tekrardan sevgiyle anıyorum...
Allah razı olsun kardeşim...İnşaallah kazasız belasız ümmeti Muhammed için...
Eyvallah kardeşim teşekkür ederim...
Tekrar tekrar teşekkür ederim güzel yorumlarınız için...Hepinizden Allah razı olsun...
Güzel günlerde kullan gayet şık duruyo.
Teşekkür ederim üstad...
Biraz elimiz bollaşsın...Gerekirse onuda yaparız İnşaallah dostum...
BEN :)
Allah razı olsun kardeşim...
Hırsız sorununu otoparkla çözdük üstadım...Kılıfsız hali akşamları tatlı bi görüntü oluşturduğu için düşünmedim...
Sağolun değerli yorumlarınız için...Allah razı olsun...
jant dışında maşallah :) birde kafa nın ve arkanın yüksekligi biraz daha orantılı olsa daha güzel olur gibi :)
jantlarla kafalıkları herkes sölemiş zaten
Bence basık sedan araçlar kanat spoiler vs olmadan daha tatlı duruyor tavsiyem arkası böyle kalsın
Jant konusuna bende katılıyorum, jant harici çok güzel Maşallah kazasız belasız.
Tamamdir ben karıştırdım kazasiz belasiz :)
Maşallah ben jantları çok kötü bulmadım açıkçası.birde aracı bu hale getirmenin maliyeti nedir acaba ?
Yayları değiştirdim...ön ve arka orantılı şuan...biraz zaman geçsin AİR takıcam ön ve arkaya inşaallah...o zaman daha iyi olucak kanısındayım...
Zevk meselesi üstad...Şimdilik böyle ilerde ne olur Allah bilir...
Eyvallah dostum hepimize kazasız belasız...
Allah razı olsun sağol dostum...
Bende jantlarımı çok beğeniyorum ama zevk meselesi ne diyelim...
Üstad hiç yoksa 3.000 Lira yada 4.000 Lira falan temizi var...tanıdığın olur...ahbabın olur daha makulde olabilir...
egzoz duruşu için bile alırım bu canavarı maşallah
sadece iç mekandaki kafalıkalr bozmuş aracı ger kalan kısımlar gayet ıyı ***** sıtede gormustum ılk yanlıs hatırlamıyorsam . ilk orda begenmiştim tarzını.
kafalık ekranları ve jantları bende beğenmedim.Dediğiniz gibi farklı olmak güzel spoilersız devam:icon_tup: Maşallah
jantları değiştir sonra kafadan biraz kaldır arka tarafını biraz bas dengeli olsun bu basıklık bana göre yolda taşa takılıp tökezleyip düşecekmiş gibi geliyor :D onun haricinde 10 numara 5 yıldız güle güle kullan :)
çok gergin duruyor maşşalah allah kaza bela ceza göstermesin.
Her şeyiyle mükemmel duruyor ben çok beğendim jantı basıklığı kanatsızlığı 10 numara güle güle bin kardeşim. Beğenmeyenler kendi araçlarını beğendikleri gibi yapsınlar
Maşallah allah kaza bela vermesin bence spoyler ın olmaması çok şık olmuş değişik durmuş jant konusunda belki renk değiştirirsen daha iyi olabilir gibi geliyor.:)
Tamam bir impreza için büyük jant falan diyince acaba diyor insan da, sonuçta aracın şuanki durumuna göre bence cuk oturmuş.
Kafa monitörleri bazılarınıza itici gelebilir ancak, Benim gibi bir fırlama babası için biçilmiş kaftan :D
Güle güle kullanın Ben çok beğendim.