Jant lazımsa her türlü tr37 olmalı bence :D gerisi boncuk gibi maşallah :)
aracı ünal turan değil yakın arkadaşlarından biri topladı bildiğim kadarıyla..
İlk araç için subaru almak ise büyük şans :)
Printable View
Jant lazımsa her türlü tr37 olmalı bence :D gerisi boncuk gibi maşallah :)
aracı ünal turan değil yakın arkadaşlarından biri topladı bildiğim kadarıyla..
İlk araç için subaru almak ise büyük şans :)
Aracınız mermi gibi :) Kazasız belasız kullanmanız dileğiyle
Bu aracın satılık olduğunu ünal turanın fb hesabında görmüştüm hatta almaya bile niyetlendim ama 4 çeker olması beni korkutuyodu neden korkuyorum bilmiyorum ama keşke korkmasaymışım hayırlı olsun güle güle kullan
Herşeyiyle 'cuk' olmuş bence :) Çok fotojenik ve sıradışı bir impreza olmuş güzel günlerde binin inşallah
41 kereMasallah
Herkese çok çok teşekkür ederim değerli yorumlarınız için...
Beğenen de var beğenmeyen de...Hepinizin canı sağolsun...Allah'a emanet olun...
Kanatsızda çok güzelmiş maşallah :)
jantlar değişip kaafaliklardaki ekranlar sokulurse efsane olur, maşallah
Basiklik falan oldukca guzel duruyor arkadan gorunus oldukca hos .
Buyuk spoiler degilde kucuk bi spoiler tamamdir bence.
Bi jantlar bozmus oldukca subi'ye hic olmamis onuda kesin unal turan onermistir :D
Nazar degmesin kazasiz belasiz ins . ;)
Herkese tekrar tekrar teşekkür ederim güzel yorumları için...önerilerinizi muhakkak değerlendirip değişiklikler yapıcam...
Spoylersiz çok güzel ama jantlar değişmeli :)
Piyasa da bilinen bi araç maşallahı var hayırlı olsun kazasız belasız kullanın. Kanatsız bence başınız ağrımaz, STI'a bile kanat sök diyen polisler varken böylesi en iyisi. Bir de hocam ayıp olmazsa bu 1.5 lerin yakıt yüketimi nedir, katalogdakiyle aynı mı?
jantlar on numara olmuş sakın değiştirme,şaka tabiki bencede jantlar değiştimi araç çok daha iyi görünecektir, kanat bencede takma böyle daha iyi görünüyor bence subarular,teknik olarak bişey diyemeyiz tabiki.
Öncelikle arabana maşallah gerçekten çok düzgün duruyor, Allah kazasız belasız binmeyi nasip etsin.
Senin zevkine saygı duyuyorum ama dünyada sadece o jant kalsa dahi takmam teneke jantla gezerim :)