Selamin aleykum*
Sozume nereden başlasam bilmiyorum, arabalara düşkün bir erkek çocuk olarak liseden beri kendime ait bir arabam olmasını hayal ediyordum, tabi ki bu hayal süresince ne Type R lar ne S2000 ler, Swift GTi, E30,E21,E36, Lude, Mg F neler geçmedi neler.*
Kibrista son senem olduğundan, 8 aylığına ayağımı yerden kesecek biseyler bakiyordum, bi uno ve R19 HB baktım ama içine sinmedi. Artık vazgeçme noktasına gelmiştim, çünkü para olmaz araba olur, para olur araba olmaz paradoksunu iliklerime kadar yaşamıştım*
Sonra karşıma bu araba çıktı, arabasizlik başıma vurdugundan midir bilmiyorum, ilk gördüğümde icime bi his doğdu, benim arabam diye.
Sonuç olarak aldik, geldik. Arabayı alali 2 hafta oldu ama evrak işlerini halletmekle mesguldum. Kozmetik açıdan eksiği var, neticede 95 model ama bugunume şükürler olsun, Rabbim hakettigimden fazlasını veriyor banaForumdaki diger araçlar gibi ayarlı giderli gergin değil ama yetiyor fazlasiyla
Araçta donanım olarak fazla bişey yok, harita lambarinin oradaki aliciya dik ve yakindan basmakla calisan uzaktan kumandali merkezi kilit
Calismayan klima
4 tekerlek, 1 direksiyon
Sözü daha fazla uzatmadan ayak üstü çektiğim fotograflarimi paylasayim ilk göz agrimin. Arac biraz pie kusura bakmayın her benzinligine girişte 20 liraya benzin mi alayim yoksa arabayı mi yikatayim diye düşünüyorum sonra boşver yikatmayi diyip pompaya yoneliyorumNet 100 km de 30 lira yakıyor namussuz, bu kadar kesin konuşuyorum çünkü geçen benzin lambası yanık kaç km gitcem dedim, yolda kaldım, bereket benzin istasyonuna 100 m ilerde stop etti, birazcık ittirdik
Amerikan park stayla
![]()