İşe gidip gelmelik bi araç bakarken gözüme bi ilan çarptı.. Dur dedim Twingo'lara da bakayım.. Sonra Bursa'da bi tane buldum.. Günay'a telefon açtım gitti baktı okey verdi..
Sonra adamla konuştuk.. İşleri yoğun olmadığı için ben getiririm dedi.. Araç Denizli'ye geldi.. Baktık tuttuk.. Araçta değişen yok.. Kilometresi düşürülmüş.. Şu anda gözüken 31.000 civarı.. Ama söylenilene göre 170k' da.. Twi'lerin hastalığı tenteden su alma yok çok şükür.. Elektrikli direksiyonu var, bi tanecik havayastığı var.. Başka da bi numarası yokAracın motoru tahmin ettiğimizden daha iyi çıktı.. Hiç yağ üfleme, yağ kaçırma vs yok..Tüp yoktu bende taktırmayacağım.. Zaten 30 kuruş falan yakıyor.. Gerek yok tüpe
Resimlere geçelim..
İlk geldiği gün..
Hemen gittik rot balansımızı yaptırdık.. Kaldırdım bekliyorum auhuah
Sonra bi tane jant deneyelim dedik.. 16'' orjinal enkei'leri taktık.. Sığdı ama tekerlere dönüş payı kalmadı.. Çokta güzel olmuştu ama 16 çok büyük geldi.. Jeep gibi oldu
(Jantlar satılık)
En son olarak tertemiz yıkattık.. Ondan sonra kil uygulaması yapıp wax attık.. Bu arada tenekelerin kenarlarını boyadım.. Jant alana kadar böyle gezicem hoşuma gitti
Bu da şu andaki hali..
Aracı almam da emeği geçen Günay'a burdan sevgilerimi gönderiyorum. Aynı söylediği gibi çıktı. Eyvallah kankacım![]()