Maşallah gençlere![]()
Kapı açma kollarını değiştirmek aklımdaydı ve sonunda el attım ve kromajlı kapı açma kollarıda artık monteli
Bu foto önceki hali Renault sport armalı paspaslar ile mavi şerit uyguladığım kapı açma kolları foto tel ile olduğu için çokta gözükmüyor
Sanatçı bu fotosunda ne anlatmak istiyor derseniz aracı aldığımdan beri bir vibrasyon söz konusu ve en sonunda buldum sağ ön tekerin poyra sı bizden önceki bir sivri zekanın traşlaması ile jant merkezlememesi sonucu sallanıp durmuşuz araba içinde neyseki yenilendi ve artık sorunsuz !!
Lastik kenarları beyaz yazılarımız
Buda gezmelerden bir foto yorumlar için şimdiden teşekkürler....
Kızdırma Pilotu Yırtar kilotu
#206 XS -- #RENAULT SPORT 1.6 -- #CLİO RS 172 -- # PEUGEOT 207 1.4 HDİ-- CORSA 1.7 DTI --
Cok iyi olmus valla. Ozellikle kapi kollarina bittim hocam. Bende ne zamandir dusunuyodum bunlardan almayi. Fiyat, referans ve nerden aldigini pm ler misin? Gule gule kullan tekrrar.
Pm atıyorum teşekkürler
#206 XS -- #RENAULT SPORT 1.6 -- #CLİO RS 172 -- # PEUGEOT 207 1.4 HDİ-- CORSA 1.7 DTI --
Sağol canincik boncuk oynuyorum işte
yazıları yaptım ama 1 ay bileklerim ağrıdı
![]()
![]()
Maşallah abi, bildiğim kadarıyla motor stock değil, şuan yakıt durumu nedir şehiriçi, şehirlerarası ?![]()
AKKAYA OTOMOTİV KAPORTA&BOYA SERVİSİ
İstanbul / Kartal
göz gibi olan fotoğraf çok iyi olmuş
aracınızın hep ufak boyut ve uzaktan oynanmış fotoğrafları var, ilanınızıda baltalıyor bence.
maşallah araca.
Bazen ne kadar küçük olduğunu anlamak için iyice yükseğe çıkmalısın
Boyutlarda açıkçası korkuyorum 2 kere ceza yedimilanı düşünmüyorum aracı bilen zaten resime bakmaz diye düşünüyorum güzel yorumun için sağol
![]()
Hahaha sağolun![]()
Tesekkürler pm atıyorum
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)