çok güzel bir kombinasyon olmuş şık duruyor araç![]()
orjinal weds mi replika mı?
bu arada klasik soru cidden ne yakıyo bu arabaçok istiyorum bi tane almayı düşünüyorum, basmayalım trafiğe takılmayalım e200 classic kullanır gibi gidelim ne yakabilir en kötü? 12-13 lt de kalırsa kurtarır beni, basınca yaksın no problem. ama kağnı gibi gitmeye 15 16 litre harcarsam iş bozulur
maşallah jantlar çok yakışmış
Şehir içi 100 liraya 130 km falan
RICHIE RICH AUTO
http://richieric.sahibinden.com/
Teşekkür ederim kardeşim.
Amin hocam benzin fiyatları ***** akıl almaz ama bu tutkudan da vazgeçmek zor oluyor,bazen arkadaşların dizelini kullanınca ulan acaba satsam mı diye düşünsem de direksiyona yeniden geçince vazgeçiriyor, inşallah tekrar rotary e dönebilirsin hocam en kısa zamanda.
Hepimize kazasız belasız dostum teşekkürler.
Eyvallah hocam, şema motoru anlatmanın en basit yolu sık sık kullanıyorum
Eyvallah dostum yaklaşık 2 ay jant bakındım bunu kafaya takmıştım ama nette mavi bir fd RX-7 üzerinde bu jantı görünce tamamdır dedim tabi cem abinin hakkını da vermeden olmaz, o da üzerine destekleyince tam oldu.
Hakkaten öyle hocam Rx-ten ayrılmak zorunda kalırsam muhtemelen miata alıp Godless Commie abinin kapısında yatıcam abi benim arabayıda toplayalım diye
Teşekkür ederim.
Replika olması lazım dostum, yakıt konusunda şöyle diyeyim kat iptali ve düz boru ile dahi sağlıklı bir RX trafiğe girmeden sakin kullanımda 12-13 lt lerde gidebilir ama istanbul trafiğine girilecekse o yalan olur lt değilde kuruş hesabı konuşursam dur kalk trafikte 75 80 kuruşu bulur. Bir de şöyle bir durum var sürekli alt devir motoru sağır ediyor kurum toplamasına sebep olabiliyor bir de hakikaten öyle sakin durabilecek misin?![]()
Teşekkür ederim.
valla şehir içi sakin dururum, cıvıtmak için kilyos yolu-rumeli hisarı yolu falan var onun dışında e5 te gazlamam zaten
arabayı alırsam da işe git gelde kullanmam büyük trafiğe girmem. du bakalım
gerçi vergi avantajı ve ikinci el değeriyle baştan baya bi kara geçiyosun, belki birbirini dengeler
Maşallah kazasız belasız...
ooo jantlar süper rx8 e ayrı yakışmış kazasız belasız.
maşallah.
şu gun metal rengi kim keşfetti ise iyi yapmış.
HERKES KAZANDIĞI KARŞISINDA REHİNDİR
Maşallah,Demin eski kırmızıyı gordum kanatlı yeni hali sanırım.duruş ses iyiymiş,buda oyle olur inş![]()
teşekkür ederim.
Eyvallah teşekkür ederim ben de yeni yeni sevmeye başladım rengini hırçın duruşundan dolayı.
Teşekkür ederim, hakikaten kim keşfettiyse hayalgücüne sağlık
Kanadı 1 gün ile kaçırdım ama kırmızıya da ayrı yakıştı hakikaten, ses konusunda siyah daha adının hakkını veriyor bu h.sonu günlük kullanıma bir araç bulamazsam kovulucam oturduğum daireden sayesinde![]()
eyvallah teşekkür ederim.
Ek olarak exoticspeed headers ve aem cai takıldı. şimdi temizlik zamanı, hafataya detailing e giricek kısmet olursa ondan sonra yeni fotolar ekleyeceğim.
Bir güncel çekelim baya bi değişti aslında Raton un yüzü ve şekli,
önce kısa bi hatırlatma ve 1-2 buluşma fotosu ile başlayalım,
Önceki setup a ek olarak exoticspeed titanium headers ve aem hava filtresi takıldı ve aracın üzerinde kısa şanzıman olduğunu anladık kontrol ederken, daha doğrusu tahmin ediyorduk ama emin değildik sonradan araştırmalar sonucu eski sahibine ulaşıp öğrendik. Maalesef Headers ın resimlerini çekmemişim.
Gözüme çok takılan ve gerçekten pis olan stopları temizleyip boyamaya karar verdim yalnız bir sorun vardı servis dışında kimse açmaya yeltenmiyordu ve bu lanet stopların fitilleri gereksiz pahalı olduğu için servise açtırmak istemiyordum ve kendimi Stopları boyamak için MR. Garage da buldum,
stopları söktük ve rengimizi belirledik kırmızı olacaktı;
boyanın gelmesini beklerken dayanamayıp stobun içine musluktan suyu bastım sonra yetmedi bulaşık deterjanı ve cif ile iyice temizledik riske atmıştım ama değmişti yaklaşık 40 dk da damla kalmayacak şekilde kurutmak ile uğraştık ama tertemiz oldu o halinin boyanmadan önceki resmi yok maalesef unutmuşum çekmeyi,
Ön cam dahil film çekildi zindan spec ve hatta hızımıda alamayıp yine pis durduğu için gözüme batan farları da en koyu cam filmi ile kapladık ve İstanbul Park a çıktık;
Pist dönüşü;
Farlara çekilen filmler sadece deneme amaçlı ve pist içindi,aslında çok beğenmiştim ama değil önümü görmek güneş batınca yolun sağa mı sola mı döndüğünü bile anlamak mümkün değildi, yine aklımda bir proje ile Mr. Garage ın yolunu tuttum, kafamdakileri anlattım onlarında fikirleriyle hem temizlendi hem de aşşağıdaki son halini aldı farlar,
Ve son olarak 2 yıldır istediğim zaman zaman arkadaşlarımınkine sulanıp asıldığım hatta çalmaya yeltendiğimama aşırı pahalı olmasından dolayı yanaşamadığım APR GTC-200 e kavuştum;
31 Ağustos JDM İstanbul Time Trial için hazır orada görüşmek üzere!
![]()
bu başlıktan sonra kendimi rx8 ilanlarına bakarken buldum.
maşallah çok güzel aracınız.
maşallah kanat çok yakışmış 31 in de kismet olursa ben de orda olucam canlı görürüz artık![]()
Maşallah
Pist resimlerine bittim
Kanattan sorada diyecek bsy bulamadm
Kazasız belasız inşaallah
Eyvallah
Çok fazla km yapmıyorsanız kesinlikle tavsiye ederim,teşekkür ederim bu arada.
Sağolasın hocam görüşmek üzere körfezde.
Eyvallah teşekkür ederim bir de şöyle bir bonus vereyim o zaman
Killer Raton (Dr. Wankel) Mazda RX-8 Flame on İntercity İstanbulPark
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)