öne yapışan taz uygulaması çok güzel olmuş aracı çok değiştirmiş aynısından arkayada lazım
şerit hiç olmamış.
5 lik yay daha iyi olurdu görüntü açısından.
içerdeki pioneer ts lerin yeri çok çirkin olmuş yani sırıtmış keşke daha sığ bi yere yapsaydınız.
bunların dışında herşey güzel Allah kaza bela vermesin
Herkes ektigini Biçer bu hayatta...
Maşallah jantlar çok iyi olmuş fakat şeritleri ve cam üzerindeki Toyota yazısını sökmeniz daha iyi olur.
jantlara hayran kaldım![]()
amg sinyaller yeni corollaya nasıl olur ya![]()
maşallah araca çok güzel olmuşaslında biraz daha küçük olsaydı ön cam yerine arka kapı altında mesela,daha iyi olabilirdi sticker .tabi zevkler ve renkler tartışılmaz
![]()
Eski bir toyotacı olarak böyle araçlar görmek memnun ediyor beniAraca maşallah Allah kaza bela vermesin jantlar + yay nokta olmus. Şerit konusunda herkesle hemfikirim sökülse cok daha sadece olur, ikincisi direklere taktırdığınız hoparlörleri daha gizli bi yere koysanız göze batmaz bence. Birde ön toyota logosu pembe yada kırmızı mı kaplı banamı öle geldi fotoğraftan ? Eğer öyle ise bi an önce orjinaline dönün derim daha iyi durur.
yaylar'dan memnunmusunuz ? çok sekiyormu araç ?
İyilik kolay.. kötülük gayret gerektirir.Ben tembel sanılacak kadar kolaycıyım..azimle sıçan ancak sıçmış olur, taşı matkap deler..
Amg sinyaller maalesef yakışmamış keşke hiç takmasaydınız.
Şerit çizgi ve ön camdaki stickerlar mutlaka çıkmalı diye düşünüyorum,şahin işi olmuş.
Maşallah allah kaza bela vermesin iyi günlerde binin.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)