Birkaç gündür Harun'la müzakere halindeydik, abim sürpriz yapmış aracı almış. Araçtan haberim bile yokken sokağa 06 plaka girince şok geçirdim :hehe:
Printable View
Birkaç gündür Harun'la müzakere halindeydik, abim sürpriz yapmış aracı almış. Araçtan haberim bile yokken sokağa 06 plaka girince şok geçirdim :hehe:
Araç için birkaç dakikasını ayıran.. Yorum yapan cani gönülden maşallah çeken tüm dostlarıma tek tek teşekkür ederim hepinizden allah razı olsun.. Allah hepinizin hayalini gerçekleştirmenizde yardımcı olur inşallah. Bana böyle bir araç kısmet oldu ama alan abim öz abimden farksız mükemmel bir insan iyi günlerde binip saklayacagından eminim araç gene bende sorun yok her iki taraf içinde hayırlı olur inşallah..
Bunlarda benden son kalanlar :)
https://scontent-a-ams.xx.fbcdn.net/...18021788_n.jpg
106 MAXİ TURKEY - YouTube
Enka da gördük bugün tatlı bi canavar olmuş :)
Alana'da satana'da hayırlı olsun.
Hem evlat dedi hem satmam dedi araba ankaraya gitmiş nooooldu evladına saklıcaktın :) :) :)
Maşallah, gerçekten güzel. Kazasız belasız inşallah.
Bu ne yahu, maşallah, direk nostalji oldu tekrar tekrar maşallah, fena gaz oldum şimdi dimma bodykit almam lazım, bu arada aks boyu uzadı ve spacer takıldı değil mi? Son 15 20 gündür dimma ile mail trafiğim var 306 için tüm kiti artı jantlarını almayı planlıyorum detaylarını mail ile paylaştılar, gerçekten enfes olmuş umarım bende 306 yı maxi ye çevirebilirim.
Teşekkür ederim Mertcan, bana 306 için aks boyunun değişmesi gerektiğini, arkalar içinse spacer kullanılması gerekiğini söylemişlerdi, şayet 306 için de 106 gibi aynı sistem yapılıyorsa daha iyi olur benim için, bodykitle birlikte renk değişimi de yapacağım "vesile olacak". Gerçekten çok hoşuma gitti 106 ufak bir canavar olmuş, tekrar tekrar maşallah.
imza: #kanatlandırır# demiştin sen hani :) Maşallah :)
Maşallah alan kişiye hayırlı olsun.
İyi dilekleriniz için herkese teşekkür ederim daha iyisi sizlerin olur inşallah
maşallah, kazasız belasız diyelim :)
gitti guzelim dimma :)