Hayirli olsun teg candir makyajlisi ayricalik :D
Printable View
Hayirli olsun teg candir makyajlisi ayricalik :D
şimdi bizim forumlarda facede falan butun arkadaslar 92 tampon mevzusu konusur sen sadece gülersin :D bi özgüven verir :D
hayırlı olsun güzel araç almıssında Type R nasıl oluyor :) Konu başlığını görünce Özdin abinin arabayı mı aldın sandım ama değil Mert'in aracı almıssın..
Maşallah abi görünce çok sevindim kendim almış kadar sevindim abi :)
Ankara'ya geldiğimde buluşalım görelim yavruyu :)
Kankacim gule gule kullan insallah. Integra iyidir. Bu degil ama insallah Type R da sonraki aracin olur. Allah gonlune gore versin. :)
Masallah kazasiz belasiz rengi jantlari durusu guzel...m
Araç bizim semtin aracıydı sahibiylede birkaç kez konuşmuşluğum vardı gerçekten güzel araba kazasız belasız
Hayırlı olsun, kazasız belasız...
Rengi yeter çok beğendim kazasız belasız sürüşler. :icon_tup:
Şu integra'lar hep ilgimi çekmiştir, nedense projelik araba deyince aklıma ilk gelen modeldir.
Aracınız da çok güzel kazasız belasız kullanın :)
şimdiden öz güveni aşıladın bana :D
saolun başlıkta ufak bir yanlışlık olmuş evet kusura bakmayın :) mertin aracı aldım evet bakalım ufak ufak eksiklerini gidereceğim :)
saol kardeşim akşamda whatsapptan yazdın yazamadım kusura bakma ankara gelince hbr ver ayarlarız :)
saol kankam benim allah razı olsun :) evet başlıkta ufak bir hata yapmışım ama inşallah ilerde typer'ımda olur onunda konusunu açmak nasip olur :) bu araçta bana çok yardım edecen hazırla kendini hehe :D
çok teşekkür ederim saol :)
saolun benimde çok hoşuma gitti
saolun
çok saolun rengi çok güzel ama biraz boya istiyor :)
benimde çok ilgimi çekiyordu dedim içimde kalacağına alim binim :) çok teşekkür ederim allah herkese daha iyilerini nasip etsin :)
sana yorum bile yapmıyorum :D
maşallah allah kaza bela wermesin..
masallah kazasız belasız :D tüp işine bende bozuldum :)
Allah içine sindirsin diri duruyor maşşalah. Kazasız belasız cezasız kullanmak nasip olsun dostum.