Çok geçmiş olsun..Kamera kayıtları var ise aracınızın servise giriş ve çıkış saatlerini bir kontrol edin derim..65km'nin hiçbir açıklaması olamaz.
gerçekten can sıkıcı bir durum bir de üstüne gezmişler testmiş
fabrikada o kadar km test yapmazlar be
leke vs işine ayrıca üzüldüm (içimden saydırdım ayrıca)
yani serviste olacak iş değil
neyse geçmiş olsun diyelim.
Tartısmayıda benim tezgahın üstünde yaptınız iyi miama bazı arkadaşlar yetkili servis tek. b.k atmış bir elin 10 parmağı bir değil arkadaşım ben severek yapıyorum işimi Arıza teknisyeniyim.
PD 130
beyler kusura bakmayın o atölyede teknisyenim ama işim açısından açıklama yapamam kimse işinden olsun istemez
PD 130
çok geçmiş olsun benzer bir olayı da ben ankara da yetkili citroen servislerinden birinde yaşadım.aracım 10 yaşını doldurduğundan triger değişimi için servise bıraktım.neyse triger devirdaim v kayışı felan değişti özel servise nazaran yüklü bir mebla ödeyip ayrıldım.fakat triger değişiminden sonraki 2 haftalık süreçte aracımı zorladığımda hararetin yükseldiğini ve uyarı verdiğini gördüm.neyse servise bıraktık anlayamadılar önce yazılıma *** attılar sonra siz aracı bırakın biz fanına beynine termostata vs hepsine teker bakalım dediler deneme yanılma yöntemiyle.fakat devirdaimi söylememe rağmen yeni değişti deyip bakma gereği duymadılar neyse aracı özel servise götürdüm netice de olayın devirdaimden olduğu anlaşıldı.ustanın(!) taktığı devirdaim kırık çıktı düşünün yetkili serviste oluyor bunlar..neyse aracı o şekilde yetkili servise bırakıp durumu izah ettim.ilk önce yalanlama ardından da parça değişimi ve para iadesiyle durumu atlattım.sonuç olarak vakit kaybı![]()
///MPower
Aynısı peugeotta başıma geldi bizde bilya sıkı geçme gibi bir durum vardı sanırım sök tak pres poruada biraz boşuk yaptı direk sıfır porya taktılar.
Garantide araba 3 gün kalacağı zaman yedek araç yok mu?
Noktalama işaretleri ve paragraf kullanmadiginiz için yazıyı okuyamadim.
Built to fall....
Çok geçmiş olsun, bence burada kalmasın gereken yerlere konu ile ilgili bilgilendirme yapmanız çok iyi olacaktır, yetkili servis terörünün önüne geçmek lazım.
olay soğumadan genel müdürlüğe mail ile şikayetinizi bildirin. genel müdürlük bu tür suistimallerin üzerine fazlasıyla düşüyor. bizim insanımız hakkını aramaktan çekindiği için bu tür olaylar sürekli olabiliyor özellikle büyük markaların yetkili servislerinde. nede olsa kendine muhattap bulamayacağı düşüncesiyle kimse şikayette bulunmuyor dolayısıyla servisteki çavuşlar kendilerini garnizon komutanı zannediyor. sikayetvar.com üzerinden yapacağınız şikayet ile kartal servisindeki sorumlu dönüş yapacaktır size ancak genel müdürlüğe atacağınız mail ile bir üst mercii ye ulaşmış olacaksınız. zamanında farklı bir sorun yüzünden ben şikayette bulunduğumda gayet olumlu yaklaşmışlardı ve sorunlu personele gerekli ceza, işine son verilmek suretiyle gerçekleştirilmişti.
Kendini insan yerine koyup kemer takmazsan, arabada seni adam yerine koyup hava yastığı açmaz.
sevislerin hali içler acısı gözümüz gibi baktığımız arabaları nasıl emanet edelim bunlara şimdi, birde sanki 5 yaşında çocuk karşısında 65 km nasıl bir testmiş
Gerçekten de tanıdığın yoksa servisten içeri girmiyiceksin(yada iyisi bana daha denk gelmedi) citroen servisine 5.000 tl para yatırdım arabayı boyadılar güyo kapı kollarınında beyaz beyaz lekeler var.Tamponun dişleri kırılmış japon sürmüşler,üstünde bide güncelleme yapmışlar araba devir almıyo,söyleyince boyada sıkıntı yokmuş,sürdükleri şey japon değilmiş orda civata varmış ben görmüyomuşum,versiyonda atmamışlar olurmuş öyle arada.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)