e39'a bayıldım, maşşallah
06 DG 977 / AlfaRomeo 159 JTDm
06 AU 9180 / AlfaRomeo GT 2.0 JTS Selespeed
06 BY 7881 / AlfaRomeo 147 1.6 TwinSpark
Dün Şişli'deki bayime uğradım ve iç-dış orta ayarda bir temizlik yaptırdım..Ufak tefek çiziklerimizi gidermiş olduk;ellerine sağlık,ortaya güzel bir sonuç çıktı..
Serkan kardeşimin yapmış olduğu pleksimiz ile de sosyal mesajımızı vermiş olduk..
![]()
Aracınız çok güzel maşallah nazar değmesin. Bu kadar güzel orjinal duruyorken arkadaki M logosu yakışmamış pek , onu sökerseniz bir de egzoz kafasını tek çıkış yerine difüzör boşluğunu dolduracak şekilde çiftli bir kafa takarsanız çok daha hoş görünür bence.
Abi maşallah çok temiz çok düzgün duruyor. Ağız tadiyla binmek nasip olsun. Arabayı 1 önceki sahibi plekumat'tan beri biliyorum bazende canlı görüyorum. Kondisyon olarak sanırım bildiğim en iyi e39.
Maşallah makine çok net duruyor kazasız belasız kullanın
Techturkey dediğin 12, bilemedin 16. sayfada adamı bulur, 500.000 yerine 1m alır, konuya giren herkesi ihya ederdi...
Maşallah, aracınız gerçekten çok güzel. E39 hiç bir zaman eskimeyecek sanırım.Plakalık da süper olmuş.
Maşallah nazar değmesin. Araç kız gibi desem yeridir. Çok beğendim, çok temiz. Yalnız bagajdaki M logosu göz tırmalıyor biraz ve bir de egzoz ucu. Kazasız belasız binin![]()
'89 Audi 100 2.0 Turbo Diesel
Çok teşekkürler.
Amin,teşekkür ederimM logosu dediğim gibi gözümü tırmalamadığı için sökmeyi hiç düşünmemiştim..Egzoz bildiğim kadarıyla bu şekilde geliyor M paketlerde;çift çıkışlar sonradan yapılma diye biliyorum.Hatalı biliyorsam bilen arkadaşlar düzeltir zaten
teşekkürler;tasarımı gerçekten halen güzel ve dikkat çekici..M olunca daha da çekici oluyor diye düşünüyorum görsel olarak..
Plakalık bu araç için biçilmiş kaftan![]()
5 kasa daki favori aracım e39. hele sizin aracınız daha da güzel maşALLAH. egsoz ucuna bende takıldıma bi ya çift çıkış daha dolduracaktır arkayı. plakalığa denecek bişey yok zaten![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)