15 inç 195-45-15 :) sparco replikasi:)
Printable View
15 inç 195-45-15 :) sparco replikasi:)
Maşallah. Aksilikler olsa da güzel olmuş araban :) Allah kazadan beladan esirgesin.
saolun
abi degistirmedigim yeri kalmadi :) en basiti arada 2 ye zor geciyor diye gm vites kolu mekanizmasi aldim taktim 260 tl cik :)
hatırladım, sasmaza gelirseniz haberleselim :) yalitim için soktugumde tavan kapi dosemelerini alcantare yapicam, inşallah güzel olur :)
saol Muzaffer
eyv saol adaş
elinizden geliyorsa neden olmasin, corsanin aydinlatmasi çok kötü ilk firsatta yalmanizi tavsiye ederim.
:) eyv çiçeğim. bi gece jettanin farlari da parlattik mi tamam :)
saolun
:) eyv çiçeğim
Teşekkürler
saolasin emre, yaza para olursa senle yan yana roll yapacak kıvama getireceğim inşallah :)
saolun
Doğukan abinin söylediği gibi 195/45/15
Amin, Allah beterinden saklasin, herşey de vardir bi hayır diyorum. Iyi dilekleriniz için teşekkür ederim
Keyifle okudum emeğine sağlık :)
hırsızlık ıcınde gecmıs olsun kansızlar her yerde :(
Maşallah jantlar falan yakışmış arabanın duruşu çok güzel.
Konsoldaki uygulama da güzel olmuş ben en çok şu dörtlü tuşunua tutuluyordum bordo gibi ona da bir ayar verseydin keşke :)
o gün laptop in yedeklerini aldım, son 8 senem gitti. Allah ıslah etdin ne diyeyim.
onu söktüm arkasinda toz da yok neden bordo bilmiyorum :) yenisine baktim oda bordo gibi. ortaya beyaz folyo dan dörtlü işareti yaptiricam, oda aklımda :)
Masallah, canli gormustum simdi cok daha guzel olmus :)
sevilecek corsalardan olmuş maşallah :)
maşallah ön farlarla daha bi dolu durmuş aracın... kazasız belasız..
Maşallah çok güzel duruyor
Maşallah baya uğraşmışsın güzel sonuçlar çıkmış stoplar siyah kalıcaksa spoilerde siyah olsa daha iyi sanki .Bi de navigasyon çerçevesini piano black yaparsan daha güzel durur kanımca :)
maşallah .sparcolarla çok güzel bu. Yayların markası ne? bir de 5 cm mi?
maşallah talihsiz olay için geçmiş olsun jantlar replika ama çok hafif paliomda vardı şimdi 17 sini bulsam alırım hafifi sağlam.
sağol Onurcan abi :)
teşekkürler
arabanın ön konsol komple siyah daha fazla siyaha gerek yok bence :)
önler 10 cm arkalar 7,5 cm :)
17" vardı bi araba sahibindende, bi göz atın bence...
Maşallah Koray, dodiklere sahip çık :)
maşallah corciye. ama farlara bi el atmalısın diye düşünüyorum. kazasız belasız binin
Masallah cok iyi duruyo farlarda bi xenona en kisa zamanda gecmelisin cok daha iyi olur aydinlatma
çok güzel olmuş elinize sağlık
Koray kardeşim emeklerinin karşılıgını fazlasıyla aldın bu araç cok farklı konu hazırlamanda cok iyi olmus keyifle okudum her aşamasını bilsem dahi =)