15 inç 195-45-15sparco replikasi
![]()
saolun
abi degistirmedigim yeri kalmadien basiti arada 2 ye zor geciyor diye gm vites kolu mekanizmasi aldim taktim 260 tl cik
hatırladım, sasmaza gelirseniz haberleselimyalitim için soktugumde tavan kapi dosemelerini alcantare yapicam, inşallah güzel olur
saol Muzaffer
eyv saol adaş
elinizden geliyorsa neden olmasin, corsanin aydinlatmasi çok kötü ilk firsatta yalmanizi tavsiye ederim.
eyv çiçeğim. bi gece jettanin farlari da parlattik mi tamam
saolun
eyv çiçeğim
Teşekkürler
saolasin emre, yaza para olursa senle yan yana roll yapacak kıvama getireceğim inşallah
saolun
Doğukan abinin söylediği gibi 195/45/15
Amin, Allah beterinden saklasin, herşey de vardir bi hayır diyorum. Iyi dilekleriniz için teşekkür ederim
Maşallah jantlar falan yakışmış arabanın duruşu çok güzel.
Konsoldaki uygulama da güzel olmuş ben en çok şu dörtlü tuşunua tutuluyordum bordo gibi ona da bir ayar verseydin keşke![]()
Masallah, canli gormustum simdi cok daha guzel olmus![]()
maşallah talihsiz olay için geçmiş olsun jantlar replika ama çok hafif paliomda vardı şimdi 17 sini bulsam alırım hafifi sağlam.
HERKES KAZANDIĞI KARŞISINDA REHİNDİR
sağol Onurcan abi
teşekkürler
arabanın ön konsol komple siyah daha fazla siyaha gerek yok bence![]()
önler 10 cm arkalar 7,5 cm
17" vardı bi araba sahibindende, bi göz atın bence...
Maşallah Koray, dodiklere sahip çık![]()
maşallah corciye. ama farlara bi el atmalısın diye düşünüyorum. kazasız belasız binin
DTi
Koray kardeşim emeklerinin karşılıgını fazlasıyla aldın bu araç cok farklı konu hazırlamanda cok iyi olmus keyifle okudum her aşamasını bilsem dahi =)
DOHA CAM FILM | Cam Filmi - Kaput Koruma - Araç Kaplama - Sticker
Şaşmaz Oto Sanayi Sitesi 2558(eski 35)sokak No:34 | 0554 660 49 11
Instagram / Dohacamfilm
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)