Allah razı olsun dostum, hastalık işte, bişeyler yapmadan duramıyorum, arabamla ilgilenince stresimi atıyorum :)
Printable View
Arabanız güzel,arabanızı bu kadar çok sevmeniz daha güzel.Birde ben sevebileceğim bir araba bulabilsem!İyi günlerde kulanın..
maşallah rengi duruşu çok güzel kazasız belasız. tamponların yapısı gereği orj sti jantları sönük kalmış gibi advan daha hoş gibiydi.
Arkadaşım aracın konusunu incelerken,sen ne kadar uğraşıp zevk aldıysan konuyu okurken de emin ol o zevki bizlerde yaşadık, Araca ve yapılan emeğe söylenecek bir şey yok kazasız belasız Kocaman MAŞALLAH
maşallahhh
Kazasız belasız Erhan. Çok güzel bir araç.
tekrardan maşallah :)
Maşallah Erhan, kazasız belasız. zuzucuk çok güzel.
Türker' de iken de güzeldi hala güzel maşallah. Güle güle kullan.
maşallah zuzuya canlısını görmek nasip oldu fazlasıyla iyi evlat :)
Maşallah nazar değmesin uzun yıllar hayırlısıyla binersin inş.
şu subaruların bugeye inde sanruf olsa waryaaa en sevdıgım kasa ama işte onu unutmuşlar.. :(
Allah kazadan beladan koruusn masallah. Insanin hayalini kurdugu modele sahip olmasi gercekten guzel sey. Gule gule kullanin
dinamit gibi makina maaşallah
maşallah , kazasız belasız keyifli sürüşler.. :)
Masallah :)
en guzeline layıksın Eranım. ogrencılık yıllarında ankaraya geldıgınde ettiğimiz sohbetlerden bugunlere :) Allah sanadaha ıyılerını nasıp etsın :)
Erhan kardeşim, arabamı sana sattığım için içim çok rahat. Bendeki halinin üzerine çok çok koymuşsun. Allah nazardan saklasın kardeşim.Kocaman maaşallah...
Allah kazasız bela vermesin,maşallah. imprezanın gelmiş geçmiş en yakışıklı kasasıdır bence bugeye,diğerlerine göre çok daha kaslı duruyor sanki :)
Maşallah çok güzel konu olmuş keyifle okudum kazasız belasız günlerde kullanın
kocaman maşallah, yanılmıyorsam instagramda arasıra denk geliyorum, insana zorla bugeye aldırabilcek cinsten :)
Tekrar maaşallah Erhan, birde kanadı söksen :)
Maşallah, konu gözümden kaçmış :) Anlatımın ve subi mükemmel, bug eye ın yeri her zaman ayrıdır. Kazasız belasız kullamak nasip olsun inşallah.
Tam kafamdaki gibi olmuş araç, ne diyeyim darısı başıma :)
Koskocaman maşallah :) Allahım herkese hayalindeki araca sahip olmayı nasip etsin :)
insanın gönlündekine, hayalindekine kavuşması kadar güzel birşey olabilirmi !!! 41 kere maşallah...
Mükemmel , bu arada janttaki boyayı kim attıysa helal olsun.
Evet ben ilk Türker abideyken görmüştüm, o zaman baya hoşuma gitmişti, ama tabi içimde herhangi bi art niyet yoktu, şimdi bize nasip oldu, ben elimden geldiğince daha iyi bi yere getirmeye çalışıyorum şuanda .. Baya da yol kat ettim, devamı da gelicek, zaten Türker abiyle çoğu zaman yüz yüze olmasa da görüşüyoruz araçla ilgili vs :o
Sunroof yeni araçlarda veyahut bakımları tam yapıldığında güzel şey de, genelde eski model arabalarda biraz dertli iş .. GC8 kasalarda sunroof mevcut ve içeri su almasından, yolda giderken ses yapmasından, kenarlarının zamanla paslanmasından vs çoğu arkadaşım şuanda dertli, yaptığı kilo dezavantajını da unutmamak lazım :)
Allah razı olsun abi, çok güzel bakmışsın ZuZu'ya, evveliyatı da çok düzgündü ben de elimden geldiğince güreşiyorum .. Şuanda da plastik kanatla uğraşıyoruz fiber zamanla bel vermiş ve çatlamış, bi haftaya plastik bi kanat takıcaz inşallah .. Ekstra bi kaç şey daha yaptım, kendi çapımda takılıyorum kısaca :D
Alana kadar açıkçası hiç iç açıcı bi bakış açım yoktu, ama aldıktan sonra ciddi manada bağlandım arabaya .. GC8'de çok güzel bi araçtı ama bu çok kısa sürede onu bana unutturdu ..
Hepsinden farklı duruyo kasa olarak, ülkemizde de Turbosuz modeli yok diğer bütün kasaların var, bunlar da biraz daha özel kılıyo bu kasayı :)