Selamlar,
Geçtiğimiz yılın başında ilk arabam olarak 8-9 yıllık hayalim olan Subaru sevdasında ilk somut adımı atarak GC8 versiyonunu almıştım ve yaklaşık 11 ay kullandıktan sonra sevdiğim bi kardeşime teslim etmiştim ..
İlk göz ağrım, GC8'im
Eve geldiği hali
Evrim Teorisine inandığımız hali
Bu da artık evden ayrılış vakti .. Direksiyonda Burak kardeşim var ..
Ilk arabayı sattıktan sonra baya bi üzüntü yaşadım, bi kaç gün tabir yerindeyse kendime gelemedim, arabama ciddi derecede aşıktım, ama bigün daha iyisini de alacağımı biliyodum
Arkasından Tuncay abinin F DelSol'ü almış 2 ay bindikten sonra hiç aklımda yokken satmıştım ..
Aldığım hali
Sattığım hali
Kendi kendime ne alcaz ne etcez derken ZuZu'yu gördüm, forumdan bi çok kişi de düşünmüş bu aracı almayı, sorgulamalar kısmında gördüm daha sonra, ben de yıllar önce görmüştüm kendisini, hatta bi kaç fotoğrafını bile çekmiştim, o zaman Türker abideydi ve bigün benim olacağı, anahtarını cebimde taşıyacağım aklımın ucuna bile gelmemişti
Allem ettim küllem ettim, sordum soruşturdum belki 10 kişiye farklı kişileri arattırdım, tüm Subaru'cu abilerime arkadaşlarıma sordum sordurdum, arabayla ve geçmişiyle ilgili tek kötü bi kelime gelmeyince ben de atladım otobüse tuttum Ankara'nın yolunu .. Baktık ettik, zaten sözüne güvenilir insanlara sordurduğum için pek de detaya inmeden baktım, ölçümlerimizi yaptık kompresyon değerlerimizin maşallahı vardı, 4bin km'de motoru vardı zaten, tüm bakım listelerini motor parça listelerini vs aldım, km bakımımız yapıldı yine Tork garajda ve artık notere gitme vaktimiz gelmişti ..
Aracı aldıktan sonra geldim Istanbul'a .. Tabi gelirken hem Burak kardeşimi hem ilk göz ağrımı görmek istedim, 4-5 ay görüşmemiştik .. Sakarya'ya saptım ..
Geldikten sonra 1-2 hafta adam akıllı kullanamadım arabayı, garajda yattı .. Sonra hava alsın diye çıkardım bi güzel yıkandık parladık, ama araba Tork Garaj'da yattığı süreçte biraz tozlanmış ve belli başlı bölgelerde sarılaşma olmuş leke leke .. Hemen Ahmet bromla detay girelim dedik ve malzemeleri bigün iş çıkışı aldım ..
Detay öncesi temizlik ..
Detaya başlama vakti geldi ..
Detaydan sonra bi dışarı çıkalım dedik ama o arada hava biraz kapamıştı ve sonuç ilk uygulamaya göre çok iyiydi ..
Detayı yaptık ve garaja geri girdik ..
![]()
Devamı geliyo ..![]()