4 lira ama feleğin çemberinden geçmiş düz gidip-durmayan bir araç 3 lira bile olsa ilk aracında hayattan soğutabilir. Eğer anlattığın kadarsa problemler 4 bine çok uygun denebilir.
4 lira ama feleğin çemberinden geçmiş düz gidip-durmayan bir araç 3 lira bile olsa ilk aracında hayattan soğutabilir. Eğer anlattığın kadarsa problemler 4 bine çok uygun denebilir.
Yorumlar için teşekkürler araba bir başkasına satıldı ama baktık izmitten arabadan anlayan bir abimizle araba feleğin çemberinden geçmiş + komple boya ,kaporta, vergi borcu vardı 1.700 civarı + muayene geçmişti o aracı muayeneden geçmesi için bana müdürüm 1.5 milyar gözden çıkar dediydi sol akslar bitmiş debriyaj sıkıntısı vs aracın içi dokülüyordu dikiz aynası yok torpido komple yerinden çıkmış koltuklarların ayarı bozuk araba çok kötüydü yani kısaca 7-8 harcasam düzgünleştiridim belki daha fazla en son bana 2700 e bıraktı siz düşünün ama almadım babam ben uğraşmam sende alma onu dedi tamam dedim almadım neyse araç bir başkasına 4600 den satıldı.
07 HG 231--Renault Flash (R11) 1.7
07 GJU 41--Toyota Corolla (AE112) 1.6VVT-İ
07 EZS 96--Volkswagen Caddy (MK3) 1.9TDI
07 ABZ 206--Seat Cordoba Vario (6K2) 1.9TDI
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)