maşallah çok iyi.Allah kaza bela vermesin
maşallah çok iyi.Allah kaza bela vermesin
34 BAK 117 - cıvıc vti
34 BB119 uno s -- 34 RED 87 cıvıc vti -- 34 UL 5510 corsa 1.7 dti -- 34 ZJ 7086 focus 1.6 tdci -- 34 FP 6830 corsa 1.7 dti --
34 HK 4550 - cıvıc vtec2
Maşallah güle güle kullanin.. üzerindeki ayrıntılar cok dikkat cekici ve goz kamastiriyor şahsen ben ahşap direksiyon disinda cok beğendim
E36 larda ara kolçakta telefon ilk defa görüyorum standart donanimin da mi var yoksa siz mi yaptiniz?
maaşallah kazasız belasız
☻/
/▌ ''J.Я OKÇU''
/ \
,43 AZ 886 BMW 1.16i F20,41 UZ 106 İNDİGO GTi,43 SA 222 Corsa C Air Honda VTEC2 43AV306 MK5 Golf TSi 43 AE 577
aracın dinan olduğuna emin değilim, M50 emme manifoldu var, cold airi dinan hep kendi markasını kullanır burdaki dinan değil, kule gergisi de aynı şekilde... belki yazılım dinan olabilir bilemiyorum, zaten o dodikler de dinanda olmaz...
yanlış anlaşılmasın araba çok hoşuma gitti, eski 325 cabriomu hatırladım, az birşey anlarım CABRIO dan![]()
Makine çok gergin![]()
Maşallah
1881-193∞ Mustafa Kemal Atatürk
'10 Opel Astra H Sedan / 111. Years Limited Edition / 1.3 CDTI - 90 HP - 6 Man.
Tek hayalim böyle jilet gibi bir cabrioya binmek ALLAH kaza bela vermesin gerçekten bu zamana kadar takipdeyim ama böylesini görmedim
Clio RS
VT 194 106 GTİ
FUB 74 EG Sİ
ßazen Gerekeni Değilde ,Yakışanı Yapmak Gerekir[/B][/COLOR][/B]
Yo yanlis anlasilcak bisey yok arabanin gecmisini bildigim icin dinanla bagdastrdim araci gaz kelebegi dinanin kendi uretim kelebegi atesleme bobinleri ayni sekilde uzerinde butun kasnaklarda aliminyum dinanin markalari mevcut yazilim ayni sekilde dinan markali mishimoto alimnyum radyatoru var yani icide ayni sekilde kapali kutu oldugu icin bisey bilmiyoruz ama disardan gozukenler benim soylediklerim![]()
Maşallah araç evrim geçirmiş iyiki de geçirmiş ilk hali berbatmış.. Şimdi yılan gibi maşallah..
Asıl sancı uyandığında..
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)