Hayırlı olsun. Harika bir tercih olmuş bence. Bazen rocco yu satıp almak geliyor içimden.
1.4 160lığını kullanmıştım çok değişik giden bir araç çok eğlenceliydi ve aşırı dikkat çekiyorFakat yol tutuşu biraz ürkütücü savrulmaya çok meğilli bir araç. İçindeki göstergeler çok eğlenceli spor araç kullanıyormuş hissi veriyor insana. Hayırlı olsun güzel günlerde kullan.
Anlık olarak rocco da girdi kanıma , özllikle iç malzeme kalitesinden dolayı.ciddi fark var çünkü.Ama sayısının ciddi artması öyle bi güxelliği sıradanlaştırdı gözde.Biraz değişiklik olsun istedim.teşekkürler
160 ı bende çok merak ediyorum.1.2 harici tsi hiç kullanmadım.
Çok gazlamadım depo menzilini merak ettiğim için.diğer depoda deniycem tam manasıyla ama leon a tam kararında gelen 1.2 tsi beetle da sanki az da olsa zayıf kalmış gibi.Şehir içi kullanım veya düşük devirlerde hiç bi zaafiyet yok.7 ile eğim tırmandığım dahi oldu.1 i kalkış harici neredeyse görmüyor ve buna ramen titreme vss sıfır.zayıf kaldığı nokta dipgazdaki yüksek devir kullanımı.biraz boş devirleniyo gibi.
Eyvallah saolasın
hayırlı olsun kazasız belasız inş.
99' ZN 106 GTİ
14' SC İBİZA CUPRA
94' MAM 106 XSİ (TU5 SWAP)
16' FK2 TYPE-R
çok güzel bir araç uzun zamandan beri takipteyim bende beetle ı ufak tefek dokunuşlarla çok daha güzel olur![]()
Kardesim hayırlı olsun güle güle kullan, sevindim güzel araba aldın.1.4tsi spoileri servisten v.s bir öğren olmadı bazen çokta fiyat farkı olmuyor aksesuarda.
V40 Cross Country T4
Megane GT-Line
Range Sport SDV6
A8 4.2 TDI Quattro
VW Passat Variant TSI
Görüntüsü yeter harika masallah
bu arabanın yakıtı ne tüketim 0.0 yazıyorda son fotoda :Pmaşallah allah tekerine taş değdirmesin
çok güzel bu kasalar hayranım
bunun aksesuarı olan spoiler var çok daha iyi duruyor
![]()
6 ay leon 1.2 tsi manuel kullandım.
50 lt depo ile şehir içi 580-620 km arası yapıyordu.Şimdi aynı motor ama dsg beetle ilk depoda her yapılan km ve menzili topladığımızda 700 720 arası geziyor.Önümüzdeki hafta içi biter depo menzili burada paylaşırım ama 700 710 arası bişey yaparsa çok mutlu edicek beni.
banada doğuş oto veriyor bunlardan arabayı servise bıraktıgım zamanlarda, cok eglencelı araba. Hayırlı olsun. Sanırım spoiler 1.4 160hp olanlarda standart
Hayırlı olsun maşallah.
Bundan 6 ay kadar önce çok yakın bir arkadaşımı ben aldırdım.
1.4 TSI 160HP DSG Cam tavan,Xenon,Kanat,Teyp en ful'u.
Gidişi vw scirocco kullandınızmı bilmiyorum ama ondan biraz yavaş.Arkadaşımda önceki arabası otomatik Mini cooperS'di çok tatmin etmiyor dedi ama DSG harika diyor.
Full Depo ile bodrum'a gitmiş hala yakıt var geziyoruz daha diyordu.
Seat IBIZA FR
C U P R A L E O N
Masallah kaplumbayabildigim kadariyla aracin tek eksi yonu arka suspansiyonlarin bagimsiz olmamasi ;(
Zaten Güzel araç air suspension la cok daha tatlı olabilir
Kazasız belasız sürüşler
2010 Astra 1.6T Sold
2013 W204 AMG Sold
...
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)